Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    146
Maeve ciddi ciddi diş geçirdi Homelander'a. Kendisi gibi 3 tane olsa yenebilir belki. Ölmesini beklerdim ama, madem ölmedi Homelander karşısına dikilecek ekipte liderlik yapsın.
Güçlerini geri kazanır mı ki? Kaçıp gidecekler bir daha dahil olmayabilir. Bence tek başına bile Homelander'ı yenme ihtimali vardı kafaya demiri sapladı bir an gidiciydi Home orada. Şimdiye kadar cesatet edememiş karşı koymaya o yüzden gözünde fazla büyüttüğünü fark etti bence.

Güçlerini geri kazanır mı ki? Kaçıp gidecekler bir daha dahil olmayabilir. Bence tek başına bile Homelander'ı yenme ihtimali vardı kafaya demiri sapladı bir an gidiciydi Home orada. Şimdiye kadar cesatet edememiş karşı koymaya o yüzden gözünde fazla büyüttüğünü fark etti bence.
Homelander'ı son bölümde fazla kısmışlar büyük tutarsızlık var. SB ve Butcher'ın 2 vs 1'de dahi güçleri yetmiyordu adama, Maeve tek başına güç yetirebiliyor.

Homelander'ı son bölümde fazla kısmışlar büyük tutarsızlık var. SB ve Butcher'ın 2 vs 1'de dahi güçleri yetmiyordu adama, Maeve tek başına güç yetirebiliyor.
Aynen bir dr hemen tuttular falan Ryan lazer atmada paketliyorlardı direkt. Az biraz dövüş olsaydı.

Aynen bir dr hemen tuttular falan Ryan lazer atmada paketliyorlardı direkt. Az biraz dövüş olsaydı.

Şunun tek mantıklı açıklaması Soldier Boy'un Herogasm'da attığı ultiden sonra gücünün tamamında olmamasıdır. Yoksa herkesle böyle vs atan adam Maeve'den de güçlü bence.
Olabilir, SB Maeve'den net güçlüdür zaten. Yine de Homelander'a karşı Maeve'in bu kadar varlık gösterememesi lazımdı bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık