Yorumları okumak istiyorum ama bölümü izlemedim.
İlginç bir arzu istekYorumları okumak istiyorum ama bölümü izlemedim.
Hayır, her zamanki hali öyle.Daha son bölümün başındayım ama bir sorum var çizgi romanı bilenlere:
Soldier Boy'un çizgi romandaki altını pisletmiş korkak hali Homelander karşısındayken mi oluyor?
Mahkeme sahnesinde Shockwave adlı elemanın da kafasını patlatmıştı. Süper kahramanlarda işe yarıyor gücü ama vücut dayanıklılığı üst seviyelerde olanlarda yetersiz kalıyor olabilir. Soldier Boy’a tek attığını düşünemiyorum mesela.Starlight üzerinde bence denemeye çalıştı ama burun kanaması ile kurtardı ? Veya hiç zorlamadan neler yapabileceğini gösterdi.
Bence Voughtlu bebeklerde yani gelişenlerde yaramıyordur tekniği zaten insan ötesine geçmiş oluyorlar.
Bölümün aşırı şekilde sansürlenmiş olması modumu fena düşürdü. Milletin orasını burasını görmeye meraklı değilim, ama para verdiğim halde böyle sansüre uğramak can sıkıyor.
Soldier Boy her zaman şov yapıyordu, lazım olduğunda sesi soluğu kesildi. Manası bitti diye düşündüm içimden. Çizgi romandaki Homelander sandığınız gibi aşmış güçlü bir kahraman değil esasen, ama insanları korkudan sindirmiş. Dizidekinde de benzer bir durum var. Butcher'ın lazerini yediği zaman yaralandı, muhtemelen buna benzer bir şekilde yaralayıp öldürecekler.
Asker Oğlanın filminde geçen diyaloglar ve Hugie ile olan konuşması çok iyiydi.Son bölümdeki Bill Cosby muhabetti güldürdü.