Aynen o üzdü beni. Kadroda görünce sevinmiştim.Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Aynen o üzdü beni. Kadroda görünce sevinmiştim.Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Hughie çizgi romanda o kadar ezik değildir diyodum çok daha ezik çıktı ya.Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Birde bu var küçüklükten alınıp zulüm görmüş birey ajitasyonu. Bir kişinin çökük psikolojisi milyonların anasını ağlatmasına seyirci kalıyoruz.ezilen taraf :
![]()
![]()
Homelander'ın böyle biri olması Butcher'ın hayatını ona borçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Homelander'a hiç bir şey borçlu değil tanrı kompleksine bürünmüş küçük bir çocuk sadece.
Butcher nerede hayatı için ona borçlanıyor?Homelander'ın böyle biri olması Butcher'ın hayatını ona borçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İlk sezonun sonunda. Bombayı patlattığında onu oradan Homelander çıkarıyor.Butcher nerede hayatı için ona borçlanıyor?
Hayatını ona borçlu olması onun makatından göbeğine kadar kesilmesi gerektiği gerçeğini de değiştirmiyor.Homelander'ın böyle biri olması Butcher'ın hayatını ona borçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bombayı patlatan Butcher'ın kendisi, bu durumda Homelander onun hayatını kurtarmış olmuyor, Butcher zaten hayatından vazgeçmiş yani.İlk sezonun sonunda. Bombayı patlattığında onu oradan Homelander çıkarıyor.