Homelander tüm gücüyle lazer tutarsa dayanamaz ama direkt tek yiyecek birisi değil.Homelander'ın lazerle süt ısıttığını gördük. Zarar vermek istemediği için neuman'a bişey olmadı. Neuman lazere dayanacak karakter değil.
Homelander'ı 1v1'de yenmesini ben de beklemiyorum. Yeni gücü V almış hali kadar veya biraz daha iyiyse gayet mücadele edecektir. Bedeni ne kadar dayanıklı hale geldi o önemli. Ryan'ın taraf tutmama ihtimali de var 2v1 bekliyorum ama bakalım.Süperlerin fiziksel olarak belli bir statları var zaten de dayanıklılığı yüksek olsa domuzlar karşısında böyle çırpınmazdı.
3. sezonda karşılıklı vuruştular da 1e 1 de 1 dakikadan bile fazla dayanamaz ciddi homelandera. Soldier boy da çok kısa sürede indirmişti butcher ı. Şu an en güçlülerden biridir butcher ama sorun homelanderın soldier boy dışındaki herkesten çok daha fazla güçlü olması. Butcher ın tümörü evrim falan geçirmezse vs 1e1 için yetersiz. Ya homelanderı, soldier boy+ryan+butcher tarzı bir ekiple indirecekler ya da virüsle vs nerfleyecekler.