Bilge kafaya kurşun yedi nasıl ölmedi ?
Bu adam bu işi biliyor.Metot oyunculuğu.
Bu adam bu işi biliyor.Metot oyunculuğu.
Arada beynini aldırıyor zaten Vegapunk gibi düşün.Bilge kafaya kurşun yedi nasıl ölmedi ?
Bu adam bu işi biliyor.
Süper beyin kendisi devamlı gelişiyor .Fakat elemanın dibine kadar geliyor düşmanlar kadın haber vermekten aciz o kadar akıl bizde de varBilge kafaya kurşun yedi nasıl ölmedi ?
Bu adam bu işi biliyor.
2 tane de kalbine sık yolla, sage karşı tarafın en tehlikeli karakterlerinden iyice ılık bir dizi oldu zaten vasatın altında ilerliyor. Homelander da iki oda ötedeki şeyleri algılayamıyor xD Oda mı yazıyor len bu senaryoyu.Gtünden ağ çıkıyor diye kostümmü giyilir olum kostüm mantığına aykırı.Spiderman parodi falan da hani bilemedm.
Süper beyin kendisi devamlı gelişiyor .Fakat elemanın dibine kadar geliyor düşmanlar kadın haber vermekten aciz o kadar akıl bizde de var
Kostümünde ona özel delik vardır.Gtünden ağ çıkıyor diye kostümmü giyilir olum kostüm mantığına aykırı.Spiderman parodi falan da hani bilemedm.
Muhtemelen Tek Knight evi krom benzeri madde ile kaplatmıstır .Superman'in içini göremediği tek maddeydi sanırım Homelander'in ki ne bilmiyorum.2 tane de kalbine sık yolla, sage karşı tarafın en tehlikeli karakterlerinden iyice ılık bir dizi oldu zaten vasatın altında ilerliyor. Homelander da iki oda ötedeki şeyleri algılayamıyor xD Oda mı yazıyor len bu senaryoyu.
Devamlı beyni yeniliyor kendini.Kafasından değilde göğsünden falan vursaydı ölmüştü.Zaten normal insanda beyinden yediği kurşundan kesin ölme durumu yok hatta geçmişte birçok örneği var bu konuda.beyninin yarısını kaybedip normal yaşantısına devam edenler vb.Bilge kafaya kurşun yedi nasıl ölmedi ?
Bu adam bu işi biliyor.
Var zaten alt odaya ilk girdiğinde görülüyor.Kostümünde ona özel delik vardır.
2 sezon önce bütün V binasını dinleyen 2 katlı evde bu özelliğini kullanmadı. Aynı şey huigi borularda gezerken de oldu, koku ve ses özelliğini kapatmışlar xD2 tane de kalbine sık yolla, sage karşı tarafın en tehlikeli karakterlerinden iyice ılık bir dizi oldu zaten vasatın altında ilerliyor. Homelander da iki oda ötedeki şeyleri algılayamıyor xD Oda mı yazıyor len bu senaryoyu.
Homelander'in ki ne bilmiyorum.