Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    146
Şöyle bir gerçek var, neredeyse tüm insanlık Homelander'ın sahip olduğu gibi bir güçle doğmuş olsaydı, Homelander'ın şu anki halinden çok daha kötü olurdu.
O zaman Homelander gibi "en güçlü" olamazlardı ki. Herkes eşit şekilde "çok güçlü" olurdu, kimse kimseye üstünlük kuramazdı. Homelander, en güçlü olmanın yozlaşmasını yaşıyor.

Hayvan ve doğa katliamını kast ediyorsan, o ayrı mesele tabii.

O zaman Homelander gibi "en güçlü" olamazlardı ki. Herkes eşit şekilde "çok güçlü" olurdu, kimse kimseye üstünlük kuramazdı. Homelander, en güçlü olmanın yozlaşmasını yaşıyor.

Hayvan ve doğa katliamını kast ediyorsan, o ayrı mesele tabii.
Kastettiğim sadece tek bir kişinin Homelander gibi olması. Neredeyse tüm insanlık derken demek istediğim tüm insanlar Homelander'ın buludunduğu pozisyonda olsalardı, yani en güçlü olsaydılar Homelander'dan çok daha kötü olurlardı.

Kastettiğim sadece tek bir kişinin Homelander gibi olması. Neredeyse tüm insanlık derken demek istediğim tüm insanlar Homelander'ın buludunduğu pozisyonda olsalardı, yani en güçlü olsaydılar Homelander'dan çok daha kötü olurlardı.

Homelander'dan çok daha kötü olacak kişiler elbette vardır. Ama ''neredeyse tüm insanlık'' Homelander kadar kötü olmazdı.

Anladığım kadarıyla demek istediğin şu. Homelander aslında baya düzgün biri. Aynı güçleri sokaktan rastgele başka birine versen çok daha kötü biri olurdu.
Dediğinin mümkün olacağı kişiler kesin vardır ama Homelanderdan çok daha iyi biri olacak kişiler de vardır. Bence bu güçlerle ortaya çıkabilecek en ahlaklı profil Homelander değil.

Anladığım kadarıyla demek istediğin şu. Homelander aslında baya düzgün biri. Aynı güçleri sokaktan rastgele başka birine versen çok daha kötü biri olurdu.
Dediğinin mümkün olacağı kişiler kesin vardır ama Homelanderdan çok daha iyi biri olacak kişiler de vardır. Bence bu güçlerle ortaya çıkabilecek en ahlaklı profil Homelander değil.
En ahlaklı demiyorum ama dizideki Homelander olabilecek tipler arasında masum bile kalıyor. Tecavüzcü biri, milliyetçi biri, radikal veya buna yakın bir dindar veya dinsiz herhangi birine versen neler neler olur. Homelander'ın beni sevin bakışı bu durumdaki biri için masum kalıyor.

En ahlaklı demiyorum ama dizideki Homelander olabilecek tipler arasında masum bile kalıyor. Tecavüzcü biri, milliyetçi biri, radikal veya buna yakın bir dindar veya dinsiz herhangi birine versen neler neler olur. Homelander'ın beni sevin bakışı bu durumdaki biri için masum kalıyor.

Beni sevin bakışı diyorsun da, Homelander zaten hem tecavüzcü hem de ırkçı birisi. Zayıflığa tahammülü olmadığı gibi, yanında görünenlerin de zayıf olmamasını istiyor. Kör olan süper kahramanı öldürdü adam. Dizide açıkça söyledi, istediğim her şeyi yaparım diye. O yüzden en az saydığın tipler kadar kötü birisidir.

Homelanderın sevgiye açlığı yetiştirilme şeklinden. Bu ihtiyacı karşılanmamış. Ama onun dışında saydığın bütün özellikleri var.
Becca'ya tecavüz etti.
Aşırı milliyetçi biri. Adamın pelerimi Amerikan bayrağı.
Radikal biri. Suçla savaşma kisvesi altında sürekli birilerini parçalıyor.
Narsist biri olduğu için halkın gözünde kazandığı puanları çok umursuyor bu yüzden kendini zor tutuyor ama tapılmaya bu kadar aç olmasaydı ne yapacağını Yıldızışığına söyledi zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık