Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    146
İkinci sezonu da bitirdim. Müthiş gidiyor kurban olduğumun dizisi. Homelander döktürmeye devam ediyor. Where is my son repliği hafızama kazındı.

Arkadaş üçüncü sezonun efsane olduğunu söyledi. Baya bir beklentim var bakalım.

İkinci sezonu da bitirdim. Müthiş gidiyor kurban olduğumun dizisi. Homelander döktürmeye devam ediyor. Where is my son repliği hafızama kazındı.

Arkadaş üçüncü sezonun efsane olduğunu söyledi. Baya bir beklentim var bakalım.
Sezon finali hariç 3. sezonu da efsane. Sezon finali biraz kestane tadında maalesef. Çok dolanma buralarda spoiler yersin

Aslında A-train de epey güçlü. Adam zaten insanüstü fiziksel kuvvete sahip, bir de onun üstüne hız da eklenince attığı yumrukların kuvveti de buna bağlı olarak artar. Tek sıkıntısı savunma gibi. Hughie bile yumruğuyla kan getirdiyse fazla dayanıklı biri değil, ama hızlanıp vursa oturtur.
Hughie yumruk attığında güçleri vardı. Önceki bölüm güçleri varken normal insana vurduğunda herifi delip geçmişti. A Train bence de baya güçlü. Salaklık yaparsa ayrı mesele.

Basınç etkisinden kurtulması imkansız. Basınçtan etkilenmiyorsa yumruklardan da etkilenmemesi gerekmiyor mu, sonuç olarak onlar da basınç.
O kadar derine gidebiliyorsa niye orada yaşamıyor, balıklar daha çok seviyor adamı Homelander da bulamaz, bulsa oraya kadar gidemez. :I Tam salak oğlan. Herogasm da bile o kadar insan arasında ahtapota gidiyordu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık