Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-2026)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 140 92.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 12 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    152
Koca dizi de bir Deep aynı devam etti. Son 15 dakika felan olaylar var. Anlamsız bir bölüm. Herkes aşırı ezik ve güçsüz. Haftaya finalde herhalde 2 saatlik bir bölüm olur. Stranger Thinksten daha kötü bir final olmaz herhalde dkdkdkdkdkd
Daha kötüsü olacak gibi duruyor. Diziyi cidden rezil ettiler. Bir de çizgi romandan daha iyi diyorlar. Onda hiç yoksa bir konu bütünlüğü vardı.

O kadar sürede ben bile bayılmam ya Soldier Boy'un paketleme işlemine bak. :oleyo2: Neyse Jeffrey Dean Morgan'ı görmek iyiydi.

Sezonun en güzel bölümüydü açık ara. (İkinci de Supernatural reunion olur.) Homelander Frenchie'yi sağ bıraksa inanılmaz saçma olurdu. Mantıklı olan da buydu. Veda sahnesi güzeldi. Son bölüme kaldı her şey.

Son sezonun sondan önceki bölümüne bak.Çöp bile az kalır bu bölümü tanımlamak için.Neyse haftaya kurtulacaz bu rezalet gidişattan.

Jujutsu kaisen ile alakalı bir video var. İmdb’de diyaloglu sahneler 9 ve altı oy alırken dövüş sahneleri de 9.5 üstü alıyor diye dalga geçmiş japonlar, son bölüme baktım mesela 40k kişi oy kullanmış oran 9.9

Boys dizisi de öyle

Herogasm bölümünde ne vardı mesela ?

S*ks u*yştrc ve tabi ki kan puanı kaç 9.6

Bölümler benim için iyi gidiyor. Hatta dizi süresi biraz daha artıp önceki bölümden kesitleri de arttırmaları lazım

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık