Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Beginning After The End (2018-)

Seriyi Beğendiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    30
Son düzenleme:
203 ile birlikte 1 günde güncele geldim. Kendini baya okutturuyor, beklentisiz gelişi güzel başlamanın da etkisiyle baya keyif aldım bu seriden. Noveli ne durumda bilmiyorum ama yakın zamanda bitse güzel olurdu, devam eden seri takip etmeye üşeniyorum.

203 ile birlikte 1 günde güncele geldim. Kendini baya okutturuyor, beklentisiz gelişi güzel başlamanın da etkisiyle baya keyif aldım bu seriden. Noveli ne durumda bilmiyorum ama yakın zamanda bitse güzel olurdu, devam eden seri takip etmeye üşeniyorum.
Novel devam ediyor hala. Son volume'da diye duymuştum ama en uzunu olacakmış.

Edit: Şimdi baktım. Son manhwa bölümü novel'da 174'e denk geliyor. Şuan 506 bölüm var novel'da. Aynı hızda giderse 10 yıl sürer novel'ı yakalaması.

Son düzenleme:
Çok kötü iki üç tane spoiler yedim bölüm altındaki yorumlara bakarken.. Orada sezon bitirip araya girerseler muhtemelen noveline bakacağım.

Novel devam ediyor hala. Son volume'da diye duymuştum ama en uzunu olacakmış.

Edit: Şimdi baktım. Son manhwa bölümü novel'da 174'e denk geliyor. Şuan 506 bölüm var novel'da. Aynı hızda giderse 10 yıl sürer novel'ı yakalaması.
Arada o kadar fark beklemiyordum, seri o kadar hızlı ilerliyor ki 100 bölümden fazla fark yoktur diyordum... Neyse bir ara noveli de okurum şimdilik seriye ara vereyim biraz biriksin.

Arada o kadar fark beklemiyordum, seri o kadar hızlı ilerliyor ki 100 bölümden fazla fark yoktur diyordum... Neyse bir ara noveli de okurum şimdilik seriye ara vereyim biraz biriksin.
Bi ara manhwa'ya ara verilmişti. O sırada fark açılmıştır. Ben de şimdi bakarken manhwa'nın o kadar geride olmasını beklemedim. Arthur asura ülkesine antrenmana giderken manhwa'yı bırakmıştım ben.

Katılmayanlar illa olur ama seri savaştan sonra güzelleşiyor bence. Manhwa'da ne kadar iyi işlenir bilmiyorum. Biriktirmen iyi olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık