Geç bile kaldılar bu seri için...
Bazı yerleri hariç solo leveling'in ilerisinde bir çalışma. Novelini hala takip ederim. Çizimleri kötü ama animesini muhtemelen batırmazlar heralde.
Novelini fransiz mi yaziyor bunun?
Novel devam ediyor hala. Son volume'da diye duymuştum ama en uzunu olacakmış.203 ile birlikte 1 günde güncele geldim. Kendini baya okutturuyor, beklentisiz gelişi güzel başlamanın da etkisiyle baya keyif aldım bu seriden. Noveli ne durumda bilmiyorum ama yakın zamanda bitse güzel olurdu, devam eden seri takip etmeye üşeniyorum.
Arada o kadar fark beklemiyordum, seri o kadar hızlı ilerliyor ki 100 bölümden fazla fark yoktur diyordum... Neyse bir ara noveli de okurum şimdilik seriye ara vereyim biraz biriksin.Novel devam ediyor hala. Son volume'da diye duymuştum ama en uzunu olacakmış.
Edit: Şimdi baktım. Son manhwa bölümü novel'da 174'e denk geliyor. Şuan 506 bölüm var novel'da. Aynı hızda giderse 10 yıl sürer novel'ı yakalaması.
Bi ara manhwa'ya ara verilmişti. O sırada fark açılmıştır. Ben de şimdi bakarken manhwa'nın o kadar geride olmasını beklemedim. Arthur asura ülkesine antrenmana giderken manhwa'yı bırakmıştım ben.Arada o kadar fark beklemiyordum, seri o kadar hızlı ilerliyor ki 100 bölümden fazla fark yoktur diyordum... Neyse bir ara noveli de okurum şimdilik seriye ara vereyim biraz biriksin.