Yok, orada ölüyor. Karakterin tüm hikayesi de orada sona eriyor. Başka evrenden gelen olabilir, ama bu yazıdaki öldü.Eline sağlık, o son güneş olayından da bir şekilde kurtulmuştur
Yok, orada ölüyor. Karakterin tüm hikayesi de orada sona eriyor. Başka evrenden gelen olabilir, ama bu yazıdaki öldü.Eline sağlık, o son güneş olayından da bir şekilde kurtulmuştur
Read comic online'da vardır herhalde. Türkçe olduğunu sanmıyorum.Pek çizgi roman kültürüm olmasada merak ettiğim bir karakterdi. Okuması hoştu. Ellerine sağlık Smoker. Bu arada internetten okuyabileceğim bir yer var mı?
Ben bunun serisini okumadım, çok çizgi roman okuyan biri değilimdir. O yüzden öyle bir yer var mıdır, bilemiyorum.Pek çizgi roman kültürüm olmasada merak ettiğim bir karakterdi. Okuması hoştu. Ellerine sağlık Smoker. Bu arada internetten okuyabileceğim bir yer var mı?
İngilizcede olur fark etmez.Read comic online'da vardır herhalde. Türkçe olduğunu sanmıyorum.
Sağolasın.@Kenshiro Önce Dark Knights - Metal sonra The Batman Who Laughs oku diyorlar. Link atarım ben sana.
Ilk iş onu aradan çıkarıyor çünkü.Eline sağlık. Bu kadar güçlü bir Batman olduğunu bilmiyordum bunun. Bütün bu olaylar olurken Superman'in ortalıkta olmamasına şaşırdım.