Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Yardım] Telefon Tavsiyesi

Samsung alacaklar kesinlikle s26 veya s26 plus almasın, gitsinler s25plus alsınlar.
Sakın exynos işlemcili samsung almayın.
Aynen, exynos ve mediatek dandik.

Bendeki 5-6 yıl önce sıfır aldığım Samsung A31'de dandik mediatek. İyice kafayı yedi, kendi kendine kapanmalar, donmalar, aşırı ısınmalar v.b. Gerçi ömrünü doldurdu ama hadi bataryası ölsün. Telefonun niye her yerinden sorunlar çıkıyor? İnsanlar bu yüzden iPhone demekte haklı da, ben yine de Samsungçuyum. Telefon tamamen ölünce Snapdragon'lu S seri bir Samsung alacağım.

10k-15k arası, hafıza problemi çekmeyeceğim ve uzun ömürlü en az 4-5 yıl idare edebileceğim telefon tavsiyelerine açığım.
Aslında hangi telefonu seçersen seç bu biraz şansa kalan bir durum. Tabii, ayrıca kullanıma bağlı olarak beraberinde gelebilecek eksiler ve artıları da göz ardı etmemek gerekir. Misal olarak, ben 2020 yılında aldığım bir GM20 Pro ile bu zaman dilimine kadar hiçbir problem yaşamadan gelebildim. (Antifanları çoktu bu telefonun. GM ye karşı olan desek daha da doğru olabilir) Tabii şu an için bataryası öldü desek yeridir. Öte yandan bataryanın sönüş durumuna geçmesi yine benden kaynaklandı. Son zamanlarda eski rutin dolum ve azalma yüzdesindeki istikrarlı davranışımı bozdum ve daha hızlı sarj imkanı sunan adaptör ile de ara ara sarj eder oldum.
Özün kısası, alacağın telefonda özellikle ne aradığına odaklanarak (Bu; kamera, ekran çözünürlüğü, dayanıklılık, sar değeri vs vs. olabilir) telefonda hangi isteğin varsa buna yönelik bir model belirleyerek hareket edebilirsin. Epey sitesini de tavsiye ederim. Karşılaştırma ve gelen yorumları da oradan değerlendirme sürecine dahil edersin.

Bende 13 pro max var, yurtdışından aldım, trde 8 ay hatlı kullanabiliyorsun, aldığım günden beri tek bir hatayla karşılaşmadım, ilk günkü gibi hızlı, akıcı, pratik. Samsung vs de kullandım ama hepsi 1 seneye çöp oldu. Şu saatten sonra iphone harici bir marka tercih etmem.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık