Eustass Captain Kidd 24 Kas 2020 #951 Sagittarius dedi ki: Gizli İçerik: Ore to Akuma no Blues Gizli İçerik: Ayeshah's Secret Genişletmek için tıkla ... İkinci manga fena gözüküyor.
Sagittarius dedi ki: Gizli İçerik: Ore to Akuma no Blues Gizli İçerik: Ayeshah's Secret Genişletmek için tıkla ... İkinci manga fena gözüküyor.
Kenshiro 5 Ara 2020 #954 Gümüş dedi ki: Hare Kon Seinen, Drama, Slice of Life Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... İkna olmadım.
Gümüş dedi ki: Hare Kon Seinen, Drama, Slice of Life Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... İkna olmadım.
RownikaL 6 Ara 2020 #956 Seri'nin adı ''blades of the guardians'' ingilizcem olmadığı için konusuna dair bir fikrim yok ama başarılı çizim ve film vari sahneleriyle oldukça iyi duruyor neden kimsenin uğraşıp türkçeleştirmediğini anlamadım. Gizli İçerik
Seri'nin adı ''blades of the guardians'' ingilizcem olmadığı için konusuna dair bir fikrim yok ama başarılı çizim ve film vari sahneleriyle oldukça iyi duruyor neden kimsenin uğraşıp türkçeleştirmediğini anlamadım. Gizli İçerik
Hidalg0 29 Ara 2020 #960 Gümüş dedi ki: Hare Kon Seinen, Drama, Slice of Life Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aklıma direk bu sahne geldi. Ne filmdi be.
Gümüş dedi ki: Hare Kon Seinen, Drama, Slice of Life Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Aklıma direk bu sahne geldi. Ne filmdi be.