Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tek Resim İle İkna Et

Funduska

Blade Of Immortal mı?... nE?

O değil de resim gayet normal ki gerçekçiymiş veya gerçek hayatta olmuş bir olay gibi lanse edilmesini anlamadım. He tabi gerçekçi gibi değerlendireceksek o karakterin neden böyle dediğini öğrenseydik keşke. Anında yargı vermek ve boyle demek fazla onyargili bir davranis ki sahsimca, siz daha iyi bilirsiniz elbette.

Doğa ötesi güçlerin farkindaligi doğa ötesi ahlak veya değerlerin farkindaligina neden özdeksel değil acaba?
Ne gerçeklikten ne de sözünü ettiğin diğer ahlaki normlardan bahsedilmedi.Bunların hiçbirinin konuyla doğrudan ilgisi bulunmuyor.

Ne gerçeklikten ne de sözünü ettiğin diğer ahlaki normlardan bahsedilmedi.Bunların hiçbirinin konuyla doğrudan ilgisi bulunmuyor.
Örneklere takılmasak daha iyi anlaşılabileceğini düşünmüyor değilim. Şayet orda bir doğa ötesinden kasıt veyahut doğa üstü ahlaksal normdan kasıt anormal denilen olaylar silsilesinden bahsetmeye calisarak boyle bir anormal olayi anormal bir şey icinde yadirgamanin veyahut boyle bir tepki vermenin anlamini belirtmeye calistim. Örneklendirmenin tanımını spoiler icine alıp belirtmeme gerek yok değil mi? Bunu benden daha iyi biliyorsun zaten.

Funduska

Örneklere takılmasak daha iyi anlaşılabileceğini düşünmüyor değilim. Şayet orda bir doğa ötesinden kasıt veyahut doğa üstü ahlaksal normdan kasıt anormal denilen olaylar silsilesinden bahsetmeye calisarak boyle bir anormal olayi anormal bir şey icinde yadirgamanin veyahut boyle bir tepki vermenin anlamini belirtmeye calistim. Örneklendirmenin tanımını spoiler icine alıp belirtmeme gerek yok değil mi? Bunu benden daha iyi biliyorsun zaten.
1. ve 2. cevabını sildikten sonra bu cevabını çok daha pasif ve çekingen buldum,istersen cevabını değiştirebilir veya silebilirsin çünkü ben cevap verdiğimde bunu yapmış olmayı dileyebilirsin.

1. ve 2. cevabını sildikten sonra bu cevabını çok daha pasif ve çekingen buldum,istersen cevabını değiştirebilir veya silebilirsin çünkü ben cevap verdiğimde bunu yapmış olmayı dileyebilirsin.
Onun da anlasilamayacagini dusunup sildim.Muhtemelen bu cevapta anlamana yetmemiş. Sana bir seyi anlatamadigim icin uzgunum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık