Tortuga başlığında bahsettiğini görmüştüm. Bitmemiş sanırım çevirisi. Bekleyeyim o zaman biraz daha bitmesini.Zetman serinin adı. Çizimleri efsanedir. Sci-Fi, Horror, Drama vs. karışık.
Tortuga başlığında bahsettiğini görmüştüm. Bitmemiş sanırım çevirisi. Bekleyeyim o zaman biraz daha bitmesini.Zetman serinin adı. Çizimleri efsanedir. Sci-Fi, Horror, Drama vs. karışık.
Seri 226. bölümde bitti, çevirisi 224. bölüme kadar yapıldı. 2 bölüm eksik yani arada. Ben şu an 177. bölümdeyim.Tortuga başlığında bahsettiğini görmüştüm. Bitmemiş sanırım çevirisi. Bekleyeyim o zaman biraz daha bitmesini.
Seri ilk bölümünden itibaran tortuga da yüklü mü peki ?Zetman serinin adı. Çizimleri efsanedir. Sci-Fi, Horror, Drama vs. karışık.
Hayır. V-Team'i kurduğumuz zaman bizim ana serilerden biriydi. 115. bölüme kadar çevirdim orada, sonra Kusanagi'ye geçtim, seriye V-Team'de devam edildi. 152. bölüme kadar çevirisi yapıldı. Grup kapandıktan sonra seri öyle kalmıştı. Buna içim el vermediğinden kaldığı yerden devam etmeye başladım. Manga-TR'de tüm bölümlerin mevcut olması lazım.Seri ilk bölümünden itibaran tortuga da yüklü mü peki ?
Seriyi okumaya başlamıştım. Mangadan sonra ama arada uçurum gibi bir alan kaldığından devam etmemiştim. Teşekkür ederim verdiğin kaynak için.Hayır. V-Team'i kurduğumuz zaman bizim ana serilerden biriydi. 115. bölüme kadar çevirdim orada, sonra Kusanagi'ye geçtim, seriye V-Team'de devam edildi. 152. bölüme kadar çevirisi yapıldı. Grup kapandıktan sonra seri öyle kalmıştı. Buna içim el vermediğinden kaldığı yerden devam etmeye başladım. Manga-TR'de tüm bölümlerin mevcut olması lazım.
Güzel bir seridir. Süper kahraman olgusu ve karanlık arka plan hikayesi ile DC çizgi romanlarının havası var üzerinde. Zaten serinin içindeki AlphaSZ karakteri, doğrudan akıllara Batman'i getiriyor.
Bitmesini bekleyeceğim sanırım. Daha önce Liar Game serisine başlamıştım, bölüm zor geliyor. Kopuk kopuk olmasın diye bekleyeyim biraz.Seri 226. bölümde bitti, çevirisi 224. bölüme kadar yapıldı. 2 bölüm eksik yani arada. Ben şu an 177. bölümdeyim.
Tercih senin. Ben başladığım seriyi bitiririm, bilirsin.Bitmesini bekleyeceğim sanırım. Daha önce Liar Game serisine başlamıştım, bölüm zor geliyor. Kopuk kopuk olmasın diye bekleyeyim biraz.
Bitireceğinden şüphem yok zaten. Seninle manga konusunda beğendiğimiz tarzlar aynı. Güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden manganın.Tercih senin. Ben başladığım seriyi bitiririm, bilirsin.
Farklı bir konusu var. Başlarda çevirisi kötü gelebilir sana. Çünkü manga çevirme işine yeni başladığım dönemlerdi. Bundan sonra başlayacağım manga da Action, Sci-Fi ve Drama içeriyor. Adı da Shi ga Futari wo Wakatsu made, Ölüm Bizi Ayırana Kadar şeklinde çevrilebilir. Geleceği görebilen bir kız ve kör bir kılıç ustasının hikayesini anlatıyor.Bitireceğinden şüphem yok zaten. Seninle manga konusunda beğendiğimiz tarzlar aynı. Güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden manganın.
Değişik bir konusu varmış. Çeviriye başlarsan okunur. Sci-Fi türüne karşı biraz mesafeliyim aslında. Okuduğum birkaç mangadan sonra soğudum. Klişeye bağlıyorlar bir yerden sonra ama bu biraz farklı görünüyor. Zetman de zira öyle farklı göründü gözüme.Farklı bir konusu var. Başlarda çevirisi kötü gelebilir sana. Çünkü manga çevirme işine yeni başladığım dönemlerdi. Bundan sonra başlayacağım manga da Action, Sci-Fi ve Drama içeriyor. Adı da Shi ga Futari wo Wakatsu made, Ölüm Bizi Ayırana Kadar şeklinde çevrilebilir. Geleceği görebilen bir kız ve kör bir kılıç ustasının hikayesini anlatıyor.
https://myanimelist.net/manga/1456/Shi_ga_Futari_wo_Wakatsu_made?q=until