Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tek Resim İle İkna Et

Seri ilk bölümünden itibaran tortuga da yüklü mü peki ?
Hayır. V-Team'i kurduğumuz zaman bizim ana serilerden biriydi. 115. bölüme kadar çevirdim orada, sonra Kusanagi'ye geçtim, seriye V-Team'de devam edildi. 152. bölüme kadar çevirisi yapıldı. Grup kapandıktan sonra seri öyle kalmıştı. Buna içim el vermediğinden kaldığı yerden devam etmeye başladım. Manga-TR'de tüm bölümlerin mevcut olması lazım.

Güzel bir seridir. Süper kahraman olgusu ve karanlık arka plan hikayesi ile DC çizgi romanlarının havası var üzerinde. Zaten serinin içindeki AlphaSZ karakteri, doğrudan akıllara Batman'i getiriyor.

Hayır. V-Team'i kurduğumuz zaman bizim ana serilerden biriydi. 115. bölüme kadar çevirdim orada, sonra Kusanagi'ye geçtim, seriye V-Team'de devam edildi. 152. bölüme kadar çevirisi yapıldı. Grup kapandıktan sonra seri öyle kalmıştı. Buna içim el vermediğinden kaldığı yerden devam etmeye başladım. Manga-TR'de tüm bölümlerin mevcut olması lazım.

Güzel bir seridir. Süper kahraman olgusu ve karanlık arka plan hikayesi ile DC çizgi romanlarının havası var üzerinde. Zaten serinin içindeki AlphaSZ karakteri, doğrudan akıllara Batman'i getiriyor.
Seriyi okumaya başlamıştım. Mangadan sonra ama arada uçurum gibi bir alan kaldığından devam etmemiştim. Teşekkür ederim verdiğin kaynak için.

Bitireceğinden şüphem yok zaten. Seninle manga konusunda beğendiğimiz tarzlar aynı. Güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden manganın.
Farklı bir konusu var. Başlarda çevirisi kötü gelebilir sana. Çünkü manga çevirme işine yeni başladığım dönemlerdi. Bundan sonra başlayacağım manga da Action, Sci-Fi ve Drama içeriyor. Adı da Shi ga Futari wo Wakatsu made, Ölüm Bizi Ayırana Kadar şeklinde çevrilebilir. Geleceği görebilen bir kız ve kör bir kılıç ustasının hikayesini anlatıyor.

https://myanimelist.net/manga/1456/Shi_ga_Futari_wo_Wakatsu_made?q=until

Farklı bir konusu var. Başlarda çevirisi kötü gelebilir sana. Çünkü manga çevirme işine yeni başladığım dönemlerdi. Bundan sonra başlayacağım manga da Action, Sci-Fi ve Drama içeriyor. Adı da Shi ga Futari wo Wakatsu made, Ölüm Bizi Ayırana Kadar şeklinde çevrilebilir. Geleceği görebilen bir kız ve kör bir kılıç ustasının hikayesini anlatıyor.

https://myanimelist.net/manga/1456/Shi_ga_Futari_wo_Wakatsu_made?q=until
Değişik bir konusu varmış. Çeviriye başlarsan okunur. Sci-Fi türüne karşı biraz mesafeliyim aslında. Okuduğum birkaç mangadan sonra soğudum. Klişeye bağlıyorlar bir yerden sonra ama bu biraz farklı görünüyor. Zetman de zira öyle farklı göründü gözüme.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık