Aynen güzel seri ..Çevirisinin bitmesini bekliyorumGünümüzün siyasi, ekonomik ve kokuşmuşluk durumundan memnun olmayanların gazını alabilecek bir seri
Aynen güzel seri ..Çevirisinin bitmesini bekliyorumGünümüzün siyasi, ekonomik ve kokuşmuşluk durumundan memnun olmayanların gazını alabilecek bir seri
Güzelmiş , zaten arıyordum böyle bir şey beni ikna ettin.I am a hero özet olarak walking dead'ın japon versiyonu diyebilirim lakin çok daha epik bence
undefined
Buna yanlışlıkla denk gelmiştim de hemen listeme almıştım. I am Legend yerine I am Hero diye aratınca çıkmıştıI am a hero özet olarak walking dead'ın japon versiyonu diyebilirim lakin çok daha epik bence
Beğenmene sevindim walking dead'ın çizgiroman'ını okurken epwy bayılmıştım sıkıntıdan fakat I'm a hero yu bulup okumaya başladığımda karakterin normalliği ve bu hali koruması dikaktimi çekti aksiyom gizem ve gwrilim unsurlarını dengeli tutan bir seri.Videad dedi ki:Güzelmiş , zaten arıyordum böyle bir şey beni ikna ettin.
Baya da bölümü varmış. Okunur bu. Bütleri verip bi göz atayım.I am a hero özet olarak walking dead'ın japon versiyonu diyebilirim lakin çok daha epik bence
Sevgi pıtırcığı ana karakterlerden bıkmıştım tam .