Arşiv nerden çıktı :S Romantizm var bunda. Ama okunması gerekilen bir seri benim gözümde. Karakter gelişimleri felan çok iyidir seri içinde. Romantizmi de shoujo romantizmi değil ve öne çıkan yönü de romantizm değil zaten.Arşiv mi yaptın sen Romantizm olmasın yalnız. Olacaksa derinden olsun, belli olmasın.
Ben kan istiyorum, dram istiyorum, derin duygular hissetmek istiyorum.Arşiv nerden çıktı :S Romantizm var bunda. Ama okunması gerekilen bir seri benim gözümde. Karakter gelişimleri felan çok iyidir seri içinde. Romantizmi de shoujo romantizmi değil ve öne çıkan yönü de romantizm değil zaten.
Shin Angyo Onshi oku.Ben kan istiyorum, dram istiyorum, derin duygular hissetmek istiyorum.
Biraz fazla kan verdin herhalde Ortalama seviyede kan olsun, her fotoğrafta kan görüyorum. Bir de Türkçesi yok. Varsa yolla bir bakayım...Shin Angyo Onshi oku.
Fazla mızmızlanma başyapıt önerdik işteBiraz fazla kan verdin herhalde Ortalama seviyede kan olsun, her fotoğrafta kan görüyorum. Bir de Türkçesi yok. Varsa yolla bir bakayım...
Uzun, güzel bir şeye benziyor. Her cilt 190 MBFazla mızmızlanma başyapıt önerdik işte
http://tortuga-ceviri.blogspot.com.tr/p/shin-angyo-onshi.html
Harika seridir. Çeviri güncelinin olduğu bölümlerin kalitesi ise anlatmakla bitmez. Cilt cilt yut işte onu birkaç günde. Sonra da git Koroshiya 1 oku. Madem kan istiyosun, esaslı kanlı bir şeyler oku :SUzun, güzel bir şeye benziyor. Her cilt 190 MB
Shin Agyo....rar kötü amaçlı bir dosya ve Chrome tarafından engellendi. 190 MB boşa gitti, işe bak Neyse başka tarayıcıdan indiririm.Harika seridir. Çeviri güncelinin olduğu bölümlerin kalitesi ise anlatmakla bitmez. Cilt cilt yut işte onu birkaç günde. Sonra da git Koroshiya 1 oku. Madem kan istiyosun, esaslı kanlı bir şeyler oku :S