Sevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.Ben çizimden hiçbir seriye laf etmem zaten o konuda sıkıntı yok da hoşuma gitmeyecek şeyler olabilir, bunları @Kyouka Suigetsu biliyor![]()
Sevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.Ben çizimden hiçbir seriye laf etmem zaten o konuda sıkıntı yok da hoşuma gitmeyecek şeyler olabilir, bunları @Kyouka Suigetsu biliyor![]()
Blame bir şey anlatmıyorduSevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.
Ben sevemedim ya seride hep bir şeyler eksik geliyor. Belki de Mahir çok önerdi diye soğudum seriden emin değilim.@Kyouka Suigetsu Ne diyosun ben sever miyim Dorohedoro'yu?![]()
Ne eksik geliyor acaba?Ben sevemedim ya seride hep bir şeyler eksik geliyor. Belki de Mahir çok önerdi diye soğudum seriden emin değilim.
40-50 bölüm okumuştum Mahir de ha açıldı ha açılacak demişti sıkılmıştım sanırım.Ne eksik geliyor acaba?Reiper fazla gelmiştir bence
![]()
Senin hoşuna gidecek bir şeyler anlatmıyoBlame bir şey anlatmıyorduBu anlatıyor mu?
![]()
Gizem unsuru sana hitap etmemiş demek40-50 bölüm okumuştum Mahir de ha açıldı ha açılacak demişti sıkılmıştım sanırım.
Hee tememSenin hoşuna gidecek bir şeyler anlatmıyo![]()
Nijigahara Holograph okuyan biri :O Gözlerim yaşardı10/10 verecektim de şimdi yok artık yea falan diyip abarttığımı düşünenler olacaktı. 8/10 verdim ki iyi gözüksün. Normalde 10/10'dur bence de. 10/10 vermek istediğim mangalar -> Dorohedoro, 20th Century Boys, Berserk, Billy Bat, Oyasumi Punpun, Nijigahara.... aman baya varmış yahu 10/10'un önemi kalmadı ama dorohedoro iyidir güzeldir okunasıdır![]()
Okuyom ben yaeNijigahara Holograph okuyan biri :O Gözlerim yaşardı![]()