Sevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.Ben çizimden hiçbir seriye laf etmem zaten o konuda sıkıntı yok da hoşuma gitmeyecek şeyler olabilir, bunları @Kyouka Suigetsu biliyor
Sevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.Ben çizimden hiçbir seriye laf etmem zaten o konuda sıkıntı yok da hoşuma gitmeyecek şeyler olabilir, bunları @Kyouka Suigetsu biliyor
Blame bir şey anlatmıyordu Bu anlatıyor mu?Sevmezsin. Blame'in atmosferiyle benzer biraz.
Ben sevemedim ya seride hep bir şeyler eksik geliyor. Belki de Mahir çok önerdi diye soğudum seriden emin değilim.@Kyouka Suigetsu Ne diyosun ben sever miyim Dorohedoro'yu?
Ne eksik geliyor acaba? Reiper fazla gelmiştir benceBen sevemedim ya seride hep bir şeyler eksik geliyor. Belki de Mahir çok önerdi diye soğudum seriden emin değilim.
40-50 bölüm okumuştum Mahir de ha açıldı ha açılacak demişti sıkılmıştım sanırım.Ne eksik geliyor acaba? Reiper fazla gelmiştir bence
Senin hoşuna gidecek bir şeyler anlatmıyoBlame bir şey anlatmıyordu Bu anlatıyor mu?
Gizem unsuru sana hitap etmemiş demek40-50 bölüm okumuştum Mahir de ha açıldı ha açılacak demişti sıkılmıştım sanırım.
Hee temem aishiteru ze.Senin hoşuna gidecek bir şeyler anlatmıyo
Nijigahara Holograph okuyan biri :O Gözlerim yaşardı10/10 verecektim de şimdi yok artık yea falan diyip abarttığımı düşünenler olacaktı. 8/10 verdim ki iyi gözüksün. Normalde 10/10'dur bence de. 10/10 vermek istediğim mangalar -> Dorohedoro, 20th Century Boys, Berserk, Billy Bat, Oyasumi Punpun, Nijigahara.... aman baya varmış yahu 10/10'un önemi kalmadı ama dorohedoro iyidir güzeldir okunasıdır
Okuyom ben yaeNijigahara Holograph okuyan biri :O Gözlerim yaşardı