Bu ciddi sahne hoşuna gider.Çok sağlam dram oluyo bu ciddi arclarda.
Bu ciddi sahne hoşuna gider.Çok sağlam dram oluyo bu ciddi arclarda.
En son kardeşinin olayında böyle çıldırmıştı. Genelde dövüşleri dalgaya bile aldığı söylenebilir. Çok merak ettim burayı.Bu ciddi sahne hoşuna gider.
Animesi bitmemeliydi, mangası karışık geliyor bana biraz.
10/10 seridir, çok severim. Tanaka'nın muhteşem çizimi, Gon'un muhteşem karakteri, serinin muhteşem mizahı takdire şayandır.Gon
Hayvanlar aleminin Goku'su.
Aynen ben de az önce bitirdim. Yapıştırdım 10 puanı Çok kısa ama o kötü bir tek.10/10 seridir, çok severim. Tanaka'nın muhteşem çizimi, Gon'un muhteşem karakteri, serinin muhteşem mizahı takdire şayandır.
Ikna oldum,Bleach bir numaraBleach
24 bölüm yeterli bence, tanıtmadığı hayvan kalmadı adamın, daha ne çizsin. Bu seriyle birlikte 2 kere Eisner Onur Ödülü alıyor Tanaka. Yılın En İyi Mizah Ödülü + Yılın En İyi Uluslararası Yayın Ödülü. Çok takdir edilen bir yapımdır, animesi, oyunları vs var.Aynen ben de az önce bitirdim. Yapıştırdım 10 puanı Çok kısa ama o kötü bir tek.
Yahu tamam serinin ederi odur da yetmedi ne yapalım Ödülleri felan bilmiyordum, hakkıdır. Yalnız televizyonda gördüğüm şey bunun animesiyse küfür niteliğinde bir anime yapmışlar bu seriye.24 bölüm yeterli bence, tanıtmadığı hayvan kalmadı adamın, daha ne çizsin. Bu seriyle birlikte 2 kere Eisner Onur Ödülü alıyor Tanaka. Yılın En İyi Mizah Ödülü + Yılın En İyi Uluslararası Yayın Ödülü. Çok takdir edilen bir yapımdır, animesi, oyunları vs var.