Bunda 4 tane bıçak var. Shanks'ın yarası ile eşleşmiyor. Teach solakmış, Shanks'ın yarası sağında olmalıydı deyip müfettiş Clouseau'ya bağlayayım. Hala bir bit yeniği olduğunu düşünmek istiyorum.
4 bıçak olması pek mümkün değil bence. Her şeyi 3 olan adamın bıçağı da 3'tür. Mangadan kontrol edeyim dedim de...Bunda 4 tane bıçak var. Shanks'ın yarası ile eşleşmiyor. Teach solakmış, Shanks'ın yarası sağında olmalıydı deyip müfettiş Clouseau'ya bağlayayım. Hala bir bit yeniği olduğunu düşünmek istiyorum.
hmmmBunda 4 tane bıçak var. Shanks'ın yarası ile eşleşmiyor. Teach solakmış, Shanks'ın yarası sağında olmalıydı deyip müfettiş Clouseau'ya bağlayayım. Hala bir bit yeniği olduğunu düşünmek istiyorum.
-_-Theach kim?
baya yakınlaştırdım ama sayamadım4 bıçak olması pek mümkün değil bence. Her şeyi 3 olan adamın bıçağı da 3'tür. Mangadan kontrol edeyim dedim de...
Kaç tane sayabildin mi? Ben bir adet el süpürgesi görüyorum.4 bıçak olması pek mümkün değil bence. Her şeyi 3 olan adamın bıçağı da 3'tür. Mangadan kontrol edeyim dedim de...
Ahaha valla kör oldum, yine de sayamadım. 3 gibi duruyor. Göstermeye çalışayım. Çizgilerden falan belli oluyor:Kaç tane sayabildin mi? Ben bir adet el süpürgesi görüyorum.
Ne yalan söyleyeyim ben 2 tane kalın görüyorum. Oda fazla umursamamış sanırım.Ahaha valla kör oldum, yine de sayamadım. 3 gibi duruyor. Göstermeye çalışayım. Çizgilerden falan belli oluyor:
Piksellerinin hatrına ikna oldum hacı.Ahaha valla kör oldum, yine de sayamadım. 3 gibi duruyor. Göstermeye çalışayım. Çizgilerden falan belli oluyor:
3 bence de.Ahaha valla kör oldum, yine de sayamadım. 3 gibi duruyor. Göstermeye çalışayım. Çizgilerden falan belli oluyor: