Vivinin benzeri işte. Oden gibi denize açılıcam diye düşünse dahi geri dönecektir wano'ya. Yamato'nun bu arc sonunda yapacağı adım tamamen momo için olacak benceVivi bir amaç için onlarla geziyordu ve Yamato için bu amaç şu anda gerçekleşiyor zaten
Vivinin benzeri işte. Oden gibi denize açılıcam diye düşünse dahi geri dönecektir wano'ya. Yamato'nun bu arc sonunda yapacağı adım tamamen momo için olacak benceVivi bir amaç için onlarla geziyordu ve Yamato için bu amaç şu anda gerçekleşiyor zaten
Momoyla evlense sıkıntı kalmaz aslındaVivinin benzeri işte. Oden gibi denize açılıcam diye düşünse dahi geri dönecektir wano'ya. Yamato'nun bu arc sonunda yapacağı adım tamamen momo için olacak bence
Oğluşum Momo'ya bakmam lazım deyip Wano'da kalsa da kurtulsak.Vivinin benzeri işte. Oden gibi denize açılıcam diye düşünse dahi geri dönecektir wano'ya. Yamato'nun bu arc sonunda yapacağı adım tamamen momo için olacak bence
Momoyla evlense sıkıntı kalmaz aslında
Oğluşum Momo'ya bakmam lazım deyip Wano'da kalsa da kurtulsak.
Yamato'yu bana verin. Diğer tüm one piece kızlarını siz alsanız da olur.Lan Goda lan forumda kafaları karıştırdın. Ortalık karışık herkes bir şeye tutunsun. Yamato'yu chris'e bırakın

Momoya verip kan davasını çözecez çekil aradanYamato'yu bana verin. Diğer tüm one piece kızlarını siz alsanız da olur.![]()
Momoya verip kan davasını çözecez çekil aradan
Bencede Ceaser iyidir![]()
Böyle iyi tayfa, şimdi başkası gelirse anlamsız olacak gibi geliyor :/ CC gelsin komedi unsuru olarak, kötü mötü ama ilim biliyor bir de.
Boynunu ısırdı ya. Bence bayağı özel bir andı.Luffy'nin carrot ile birlikte özel sahnesi oldu mu hiç ? Pedro ölünce bile bişeyler yaşamadılar diye hatırlıyorum.