Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Kim Katılacak?

Tayfaya kim ya da kimler katılır?

• Kullanılan toplam oy
    129
Olmayacak ama sadece hayal edin... Marco tayfaya katılıyor... WG şok, WB mezarda ters, Kaido şok, Linlin şok. Shanks göbek atıyo, Kata kendisi katılmadığına bin pişman ahhh ah güzel hayaller...
Wb neden mezarda ters olsun ki? Ben hatta Wb'nin sevineceğini bile düşünüyorum.

Yamato gelecek. Oden'in günlüğünü bulup okuyan kişi. Wano'da Kaido sayesinde dibini doldurmuş da muhtemelen. ( Para, Şeytan meyvesi, Kairoseki vs ). 4. poneyi söyleyebilecek yegane isim. Momo, Oden gibi ülkeden giderse tam kaos. Artık uzunca bir süre vekilharçlar istemez bence halk.

Düşünsenize şizofren Yamato tayfaya geliyor ve Ben Oden'im deyip duruyor... En sonunda buna dayanamayıp kıskanan Luffy "O zaman bende Roger'ım" diyor... Bunu gören Zoro hemen atlıyor ve "Bende Ryuma'yım"" diyor... bunu gören Sanji "O zaman bende..." derken bir anda susuyor çünkü "İvankov'um diyemiyor ve yerleri yumrukluyor... herkes böyle böyle bir şeyler söylüyor ve seri "tımarhane" adasında son buluyor... muhteşem bir ters köşe, muhteşem bir final olur...

Düşünsenize şizofren Yamato tayfaya geliyor ve Ben Oden'im deyip duruyor... En sonunda buna dayanamayıp kıskanan Luffy "O zaman bende Roger'ım" diyor... Bunu gören Zoro hemen atlıyor ve "Bende Ryuma'yım"" diyor... bunu gören Sanji "O zaman bende..." derken bir anda susuyor çünkü "İvankov'um diyemiyor ve yerleri yumrukluyor... herkes böyle böyle bir şeyler söylüyor ve seri "tımarhane" adasında son buluyor... muhteşem bir ters köşe, muhteşem bir final olur...
@Vinsmoke Sanji dostum sıra sende galiba diğerleri banlandı

ŞİZOFREN DERKEN :of: :of:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık