ama o zaman adamin kasi felan vardi simdi hic kasi bile yok4. adam Brook'dur bence Rumbar Korsanları'nın kaptanıydı zaten adam.
Üstelik kaptan değil 2. kaptandı. Kaptan ölünce yerine geçti. Üstelik Rumbar Korsanları o kadarda güçlü değildi...4. adam Brook'dur bence Rumbar Korsanları'nın kaptanıydı zaten adam.
En azından bizim tayfa ile karşılaştırıldığında güçsüzdü. Ve bende bu yüzden Brook 4. olamaz diyorum. Olsa olsa Franky olur.Tabi sende tayfalarındaydın oradan biliyorsun değil mi
@buslu
Kasları olmamasının avatajlarıda yok değil hani şimdi daha hızlı,daha seri ve daha hafif tabi haklısın kas gücü bakımından eksi'si de yokdeğil yani.
Katılıyorum yanlız MonsterChopper orda Franky'nin pekmezi akıttı yani suya düşmeseler yandıydılarGerek uzak dövüş gerekse yakın dövüşte usta olan Franky Water7 de Usoppu yendi ve Luffyle eşit dövüştü.Enies Lobby de 2 tane CP9 yendi ve Spandamın kılıcıyla kapıştı kaç tonluk fili pekmez gibi ezdi.Herife sıradan kurşun ve kılıçlar işlemiyor önden tabi ama yere sırt üstü yatarsa hiç açığı olmuyor unutmadanchopperın canavar formunu etkisiz hale getirdiğinide eklemek gerekir.TB ta oluşturduğu Voltran çok güçlüydü Robinde katılsaydı süper olurdu
1-Luffy 2-Zoro 3-Sanji 4-Franky 5-Chopper,Robin,Usopp eşit 6-Brook 7-Nami
Trende yenmişti ya bir tane. Kedi gibi bir şeydi. Adını getiremedim şimdi.franky nin yendiği 2. cp9 kimdi? unuttumda