kesinlikle katılıyorumAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla
kesinlikle katılıyorumAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla
E ama amacı adamın KORKUSUZ olmak olacak o kadar. Bak oyları götürüyor senin dediğine bakAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla
Bence de öyle Tamam tayfaya renk katıyor güldürüyor ama Nami ve Brook ondan kat kat güçlü.Abi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla
Tayfadakilerden ilk 3 olağanüstü güçlü süper insan gücünde diğer kalan zati kendi arasında kapışır Franky'de üst seviyede denilebilir ama isterse Usopp tek başına 3 amiral alsın o karakteri genede sevmem öyle laubali gerzek adamları hiç sevmem gerçi o da bana bayılmıyordur ya neyse dediğim gibi isterse 3 amirali tek alsın bb yi yensin genede bir cacık değeri yok gözümdeE ama amacı adamın KORKUSUZ olmak olacak o kadar. Bak oyları götürüyor senin dediğine bak