Jouldorf 8 Nis 2021 #24 aryastark8 dedi ki: kanalıma ve teorime göz atar mısnız ? Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş dostum, devamını beklerim.
aryastark8 dedi ki: kanalıma ve teorime göz atar mısnız ? Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş dostum, devamını beklerim.
aryastark8 8 Nis 2021 #25 Jouldorf dedi ki: Güzel olmuş dostum, devamını beklerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler abone olursan daha çok video olacak birde kanalın içinde bir kaç teori daha var bak istersen destek olursan sevinirim
Jouldorf dedi ki: Güzel olmuş dostum, devamını beklerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler abone olursan daha çok video olacak birde kanalın içinde bir kaç teori daha var bak istersen destek olursan sevinirim
Nico Robin 8 Nis 2021 #26 Brook ölümsüz gibi bir şey zaten. En uzun o yaşar. Onun dışında Franky yaşlandıkça tamamen robota dönüştürür kendini o da ölmez. Normal insan olarak da en uzun Nami yaşayabilir.
Brook ölümsüz gibi bir şey zaten. En uzun o yaşar. Onun dışında Franky yaşlandıkça tamamen robota dönüştürür kendini o da ölmez. Normal insan olarak da en uzun Nami yaşayabilir.