Brook bir kere yaşadı o yalnızlığı tekrar yaşarsa çok acı olur. Düşününce100 yıl sonra... diye dış ses girer. Brook büyük maceralarından sonra dünyanın nasıl değiştiğini anlatır ve final![]()
Yanına Laboon'un yavrusunu çizer, gidelim Raboon der yüzünde aydınlık bir bakışla o iş hallolur. Ah gerçi Brook'un yüzü yok! YohohohohoBrook bir kere yaşadı o yalnızlığı tekrar yaşarsa çok acı olur. Düşününce![]()
Yok yok vazgeç o fikirden. Brook yalnız kalmasın. Robin kalabilir. Kendini yapmayacak birini bulur oYanına Laboon'un yavrusunu çizer, gidelim Raboon der yüzünde aydınlık bir bakışla o iş hallolur. Ah gerçi Brook'un yüzü yok! Yohohohoho
Aynen bende öyle düşünüyorum. Kaldıramaz demiyorum ama en çok sevdiği tayfası Zoro olabilir. İlk katılan arkadaşı olduğu için olabilir.Luffy, Zoro zor duruma düştüğünde ona bağırışı bile diğerlerine bağırışından farklı. Mihawk vs Zoro olsun, Issho vs Zoro olsun hepsinde Luffy kendini diğerlerine oranla çok daha fazla yırtıyor. Eğer biri ölecekse bu Zoro olmamalı Luffy kaldıramaz bunu. Diğerleri ölebilir.
Epik olacaktır demesi kolay Luffy fanlarının yüreğine taş oturacaktır.Sen normal seviyorsun gerçi ölümüne bağlanmış değilsin uğurlar geçeriz demeni anlayabiliyorum ama diğerleri için öyle olmayacaktır. :/ Finalde baya canları sıkılacaktır.Tek yemeye canı bu kadar sıkılan adamları düşünemiyorum yani.@Millennium Wizard
Amacına ulaştıktan sonra tayfanın dağılması Luffy için hoş bir son olmaz zaten. Bence de ölecektir. Senaryo sağlam olursa salya sümük uğurlarız işte kralı. :/ Epik olacaktır.