HahahaLaw Zoro için tırnağını bile feda etmez. :S
Öldürmezse iyi bırak ameliyatı.HahahaÖyle deme, Zori partide gözüne kestirdi elemanı. Beraber yolculuğa da çıktılar. Law iyice anlar Zoro'nun A'sını B'sini. Sonra Luffy kim lan gebersin bana ne, amaliyat benim değil mi istediğime yaparım der
![]()
Bence de Zoro öldürecek Luffyi.Hatta yazıyorum aynen Gintamadaki olay gibi kellesini kendi alacak Luffynin ve ömür boyu vicdan azabı çekecek.Luffy Zoro'ya her eziyet ettiğinde Zoro "Seni bir gün öldüreceğim." diyordu. Acaba gerçek mi olacak? :/ Roger gibi Luffy de ölür galiba ve eceliyle ölmek yerine bunu Zoro'dan isteyebilir. (Ömrünün kısalması,hastalık gibi sebepler var Luffy'nin ölmesi için)
Harbiden bu adam yaşıyor çıkınca epey şaşırmıştım.Bu adamın yaşadiği bir evrende tayfadan birinin senaryo gereği olsa bile ölme ihtimalini %0.01 den daha az olduğunu düşünüyorum![]()
Ayrıca yaşamasına da çok gerek yoktu. Sanırım zoan şeytan meyvesine gönderme bu adamın yaşaması. Ne kadar dayanıklılık gücü olduğuna dair.Bu adamın yaşadiği bir evrende tayfadan birinin senaryo gereği olsa bile ölme ihtimalini %0.01 den daha az olduğunu düşünüyorum![]()
100 yıl sonra... diye dış ses girer. Brook büyük maceralarından sonra dünyanın nasıl değiştiğini anlatır ve finalBeklerim mangakadan yapar bunu.İroninin dibi olur.