Oy değiştirme değil de oy ekledim diyelim.Oyunu değiştirmene gerek yoktu, ben sana sarılırdım yine, Sanji mücadelen için.![]()
1 oy vermiştim 2 oldu
Teşekkür ederim efendim

Oy değiştirme değil de oy ekledim diyelim.Oyunu değiştirmene gerek yoktu, ben sana sarılırdım yine, Sanji mücadelen için.![]()
Eğer boyutu büyüyecekse olabilir.Sunnyde Merry gibi hakeder o zaman
Korsanlar kralı olmak için geminin boyutuna bakılmıyor Rogerın gemiside taş çatlasa Sunny kadar ancak vardır bencede tayfa üyesi değiller ama bu gözlede bakman duygusuzluk oluyor sankiEğer boyutu büyüyecekse olabilir.
Edit: Senin aksine ben ne merryi ne sunnyi tayfa üyesi olarak görüyorum bana göre sadece gemi merrynin vadesi dolmuştu E.Oda çıkardı. Korsanlar Kralı için yetersiz bir gemi bana göre. Başlarda iyi hoştu ama vadesi dolunca yeni bir gemi gerekiyor.
İki tahta parçasına anlam yükleyemediğim için duygusuz oluyorsam büyük ihtimal duygusuzumdur.Korsanlar kralı olmak için geminin boyutuna bakılmıyor Rogerın gemiside taş çatlasa Sunny kadar ancak vardır bencede tayfa üyesi değiller ama bu gözlede bakman duygusuzluk oluyor sanki
+1Sunny manganın bozulmasında büyük rol oynadı. Manga sunny’le beraber çocuksulaşmaya başladı. Böyle gemiden normal bi korsan tayfası beklenmez tabi. Zaman atlamasından sonra tüm tayfa ayak uydurdu buna.
Brook keman çalan korkunç iskeletten rock star’a dönüştü, chopper yavru rengeyiğinden peluş ayıcığa dönüştü, robin ve nami fan service karakterleri oldular, franky mekanik özellikleri olan adamdan lazer atan full robota dönüştü, usopp ateş kuşu atan sniper’dan bahçıvana dönüştü, sanji centilmen adamdan burnu kanayan sapığa dönüştü.
Tüm tayfa bozuldu bi noktadan sonra. Ama ilk bozulan şey gemiydi. Böyle saçma korsan gemisi olmaz. Seriye 5-10 yaş arasına hitap eden çizgifilm havası kattı sunny.