Ussopp senin benim gibi bir insanı temsil ediyor benceUsopp niye tayfada onun uzaktan atışlarındaki eksiği Robin'in yeteceğiyle kapatabilirlerdi.
Robin gereksiz değil; ama nami,zoro,luffy kritik üçlü ayrı![]()

Ussopp senin benim gibi bir insanı temsil ediyor benceUsopp niye tayfada onun uzaktan atışlarındaki eksiği Robin'in yeteceğiyle kapatabilirlerdi.
Robin gereksiz değil; ama nami,zoro,luffy kritik üçlü ayrı![]()
Nami'nin göğüsler kafam kadar yapılmadan önce en sevdiğim karakterdi; aşırı seksi yapmaya ne gerek vardı; (olmuş mu orası da tartışılır ya) karakterin ciddiyetini bozdular resmen.Ussopp senin benim gibi bir insanı temsil ediyor bencesıradan normal bir insan
yani çok güçlü değil. Yani normal insanın vereceği tepkileri veriyor sadece
![]()
Onu bende sevmiyorum ama Odaya sorsan ben erkeklerin hayalini çiziyorum diyor. Franky nin halini de beğenmiyorum benNami'nin göğüsler kafam kadar yapılmadan önce en sevdiğim karakterdi; aşırı seksi yapmaya ne gerek vardı; (olmuş mu orası da tartışılır ya) karakterin ciddiyetini bozdular resmen.
Vücutta bel yok
2Y öncesini döne döne izlerim artık.
Aynen franky eskiden saç stili olan biriyken şimdi saçma saçlarla dolanıyor.Onu bende sevmiyorum ama Odaya sorsan ben erkeklerin hayalini çiziyorum diyor. Franky nin halini de beğenmiyorum ben![]()