Brook'a Haki lazım bir de screen time başka bir şeye ihtiyacı yok
Robin'e de haki lazım. Hakili kolların ortalığı kapladığı bir robin düşününce efsane geliyor kulağa. Vergo kadar yapsın bari.
Usopp'a dedelerden miras kara barutlu bildiğimiz domuz avlanılan tüfek verirdim. Yeter sogeking'e.
Franky'e hakinin yanında kairosekili bir saldırı lazım. Kairosekiyi yoğun bir gaz haline getirse bir de kairosekiden bir silah olsa yeter ona.
Chopper'a acilen p.up lazım ne olacağı fark etmez.
Sanji'nin yeni bir şekilde karşımıza çıkması lazım. Ona da fark etmez. Renkli don yeterli değil şimdilik.Meyve yerse bir de çok güzel olmaz mı
Zoro'nun acilen kombinine karar vermesi lazım. Wano kıyafetine uygun değil sadece her arc'a gidecek 'kılıç' seçmesi lazım. Zaten yeterince p.up var ona hazırda.
Luffy'e uyanış lazım.Bir de beyin lazım. O zaman kk olur işte.Bir de hancock lazım ona
Nami ise gitsin zeus ile eğitim yapsın. Zaten haki açarsa yeterince güçlü olacak.
Bir baktım da tayfanın çok yüksek bir potansiyeli var ve teachin tayfayı tayfa vs tayfa olarak alabilirler. Önceden yardım alırlar sanıyordum ama power uplar yetecek gibi.
Onun dışında usopp, sanji ve zoro da kralın hakisi çıkar herhalde.