Nami'nin çizgisi bozuldu. Alabastadaki performansıyla ilerleseydi muhteşem olacaktı. Zeus'u da biraz gidici gibi duruyor, gitmezse yine üst sıralara oynayabilir tabi.Ben şahsen Nami Franky Robin üçlüsünün arasında kaldım.
Nami'nin çizgisi bozuldu. Alabastadaki performansıyla ilerleseydi muhteşem olacaktı. Zeus'u da biraz gidici gibi duruyor, gitmezse yine üst sıralara oynayabilir tabi.Ben şahsen Nami Franky Robin üçlüsünün arasında kaldım.
Mantıklı. Ama bunların bazıları güç olarak 5'i temsil etmiyor.Eğer diğer tayfalara bakarsak Brook'un 5. adam olması gerekiyor. Tayfalarda genellikle ince ve kılıç kullanan kişiler 5. adam oluyor. Wb korsanların da Vista,BM korsanların da Perospero,Kaido'da Who's Who, Bb korsanların da Lafitte. Hepsinin de ortak yönleri ince bir vücuda ve kılıç veya kılıç benzeri bir nesne kullanmaları. Buna göre Brook'un en güçlü 5. kişi olması gerekiyor ama bana hiç o hissi vermiyor.
Hangileri mesela?Mantıklı. Ama bunların bazıları güç olarak 5'i temsil etmiyor.
Vista kesinlikle 5 degil. Oda wb komutan sıralamaları güçle alakalı degil demişti. Lafitte'ni de 5 oldugu kesin değil. Sonuçta o sıralamada burgess shiryu'nun önünde. Ama ortak özelliği iyi yakalamışsın.Hangileri mesela?
Lafitte 5. tümen komutanı. Mangada geçti. Vista ise net ilk 3'de değil. Bence ilk 3 Marco,Teach ve Jozu şeklindeydi. Teach ünlenmek istemediği için 2. tümen komutanı Ace oldu. Geriye Vista ve Thatc kalıyor. Thatch'da olabilir ama onu hiç görmediğimiz için Vista dedim. Teşekkürler bu arada.Vista kesinlikle 5 degil. Oda wb komutan sıralamaları güçle alakalı degil demişti. Lafitte'ni de 5 oldugu kesin değil. Sonuçta o sıralamada burgess shiryu'nun önünde. Ama ortak özelliği iyi yakalamışsın.
Brook'u alamaz. Kemiğini kırsa ne olacak zaten Kemik. Öldürse ne olacak zaten ölü YohohohohoBeşincilik için dövüşseler Robin hepsini alır. Düellolar çok yakın veya çok uzakta başlamadığı sürece.
Ama sorunun cevabı Franky'dir bence.
Teach'i wb tayfasından sayma Teach'i saycaksanLafitte 5. tümen komutanı. Mangada geçti. Vista ise net ilk 3'de değil. Bence ilk 3 Marco,Teach ve Jozu şeklindeydi. Teach ünlenmek istemediği için 2. tümen komutanı Ace oldu. Geriye Vista ve Thatc kalıyor. Thatch'da olabilir ama onu hiç görmediğimiz için Vista dedim. Teşekkürler bu arada.