Franky de baya potansiyelli ama. Ileride tekrar franky'e dönebilir oylar.Bütün Franky oyları Jinbe'ye dönmeli
Franky de baya potansiyelli ama. Ileride tekrar franky'e dönebilir oylar.Bütün Franky oyları Jinbe'ye dönmeli
Suitsiz Sanji Hibrid olmasa da en güçlü F6 olan X Drake'i yatırdı. Franky ise 4-5 arası değişecek birine zırhı parçalattı. Suitsiz Sanji alır. Ama bu bomba her an patlayabilir ciddenBombayı atıp kaçıyorum Suitsiz Sanji mi ? Shogunlu Franky mi ?
Odeni beyazsakal listesine alıyor musun ? .d@Tiksav Lee Ne var olm benim listede :d Yamato belasına ben mi gel katıl tayfaya dedim xd.
Oden tek başına Oden.Yamato toplama bilgisayar denk tutmaOdeni beyazsakal listesine alıyor musun ? .d
Franky daha güçlü olduğunu her yerde belli etti üşenmeyen birisi zaten bunu kanıtlar.Bombayı atıp kaçıyorum Suitsiz Sanji mi ? Shogunlu Franky mi ?
Yamato şu an ≤LuffyUsopp bana göre daha iyi Franky haki bilmiyor. Usopp dressrosa de öğrendiği kenbunshoku hakisi luffy gibi geleceğe gormeye yönelik değil de Viola gibi görmesi çok hoşuma gitti kendini baya gelistirirse bence Usopp Frankyden iyi olabilir. Yamato tayfada olursa ordakilerin hiçbiri besinci olacağını düşünmüyorum ama bana kalirsa tayfa sırası şöyle:
1.Luffy
2.Zoro
3.Sanji
4.Jimbei
5.Yamato
6.Usopp
7.Robin
8.Franky
9.Nami, zeus kalirsa tabi
10.Chopper
11.Brook
Tabiki boyle olduguna bakmayin 11,10,9,8,7,6 arasinda uçurum fark yok cok yakin hepsi birbirine olur.
Sanji.Bombayı atıp kaçıyorum Suitsiz Sanji mi ? Shogunlu Franky mi ?