Usopp sapan yerine babası gibi tüfek kullanmaya başlasa alamayacağı karakter yok.Usopp.
Fiziksel olarak çok ön planda olmasa da tayfada ilk 4 dışında haki kullanmayı bilen tek kişi. Bir de bu hakiyi ileride efektif kullanmaya başlayınca tayfadaki pozisyonunu çok rahat bir şekilde korur.
Koskoca kk tayfasında bir sapanlı değişik olması saçma geliyor :/Usopp sapan yerine babası gibi tüfek kullanmaya başlasa alamayacağı karakter yok.
Fiziksel olarak öyle olabilir ama bu adamın olayı uzak mesafeli çalışması. Şimdi bir cephe savaşı olduğu için fiziksel olarak savaşa katılması gerekiyor o yüzden çok güçlü gözükmüyor.Oda bir SBS'de Usopp en güçsüzdür ve öyle kalmaya devam edecektir demiş.
Silahını değiştireceğini sanmıyorum ama bu bitkiler falan hakisiz zerre etkisi olmayacak şeyler gibi yav. Wano'da kairosekiden kendi bilyelerini yapıp onlarla savaşmaya başlayabilir.Usopp sapan yerine babası gibi tüfek kullanmaya başlasa alamayacağı karakter yok.
Bence Oda fiziksel gücü kast etnedi orada. Fiziksel olarak Usopp'un Nami'den falan daha güçsüz olduğunu sanmıyorum. Daha ilk çıktığında 3 korumayı kendi başına dövmüştü mesela.Fiziksel olarak öyle olabilir ama bu adamın olayı uzak mesafeli çalışması. Şimdi bir cephe savaşı olduğu için fiziksel olarak
Bence harika. Usopp'un sapan kullanması, Garp'ın sadece yumruklarını kullanması gibi bence. Lol de Jax'ın efsane bir sözü var " Bir de gerçek silah kullansaydım.. " Usopp tam da kk tayfasına yakışır bir keskin nişancı.Koskoca kk tayfasında bir sapanlı değişik olması saçma geliyor :/