Chopper için dedim-_-Jinbei"ye kılıcıyla vurduğu çok bariz.
Baktılar balık reis hem güçlü, hem zeki, hem yolunu kaybetmiyor, hemen karalama politikasına başladılar.
Chopper için dedim-_-Jinbei"ye kılıcıyla vurduğu çok bariz.
Baktılar balık reis hem güçlü, hem zeki, hem yolunu kaybetmiyor, hemen karalama politikasına başladılar.
He, pardon. Ben direkt savunma moduna geçmiştm.Chopper için dedim-_-
Hacı Cimbe reyize lafım yok zaten.Kral adam kendisi.Severiz.Tamamda burada fiziksel güç kıyaslıyoruz iki durum aynı diyorlar ben Chopper'ın yaptığında ne var demiyorum. İşlevsel olarak da bakıyorsak Jimbei önce kılıcı blokladı sonra gemideki yangını södürdü en sonda Gemiden attı.
baktım.düşüncelerine karşı cevap bile yazmak istemedim.Konuyu burda açmayalım şimdi sapmasın.Bu arada sen benim niye özel mesajıma bakmadın? o kadar yazı yazdırdın bana, bir de bakmadın.
Brook'un kılıç teknikleri'de çok güzel. En son 977'de adam'ı donduruyordu. Meyve avantajına hiç girmiyorum bile.Aga karıştı buralar. Neyse konuyu düzelteyim. Jimbei dur bir dakika konu aslında jimbei'de değil timeskip sonrası hiçbir şey yapmayan franky ve Kek adasının MVP'si Brook reis bence 5. Olmayı hak ediyor. Franky'nin yeri geri alması için Silahlanma açması lazım
Brook, Franky, Bartolomeo da haki öğrenirse çok işe yarar ileride tayfa adına.Brook'un kılıç teknikleri'de çok güzel. En son 977'de adam'ı donduruyordu. Meyve avantajına hiç girmiyorum bile.