Biliyorum o yüzden yadırgamıyorum zaten.Sendeki Zoro takıntısı neyse ondaki Sanji takıntısı o ha ben dikkat etmemiştim sen yazınca fark ettim.
Biliyorum o yüzden yadırgamıyorum zaten.Sendeki Zoro takıntısı neyse ondaki Sanji takıntısı o ha ben dikkat etmemiştim sen yazınca fark ettim.
Zoro ve Sanji yenilmez Jinbei'ye.Jimbei iki sıçrat tamam
Knk Jimbei Sanji'ye yeniliyorsa Şeytan meyvesi yiyip denize atlasınZoro ve Sanji yenilmez Jinbei'ye.
RS Sanji'nin sınırını bilmiyoruz daha.Ki Jinbei görünmeyen bir adama karşı bir şey yapamaz.Queen'i indirecek bu adam arc sonu.Knk Jimbei Sanji'ye yeniliyorsa Şeytan meyvesi yiyip denize atlasın
Sanji bu arc Queen indirsin Profil resmimi Jimbei yapıcam ve durumumuma Sanji bir balığa kaybetmez yazıcam.RS Sanji'nin sınırını bilmiyoruz daha.Ki Jinbei görünmeyen bir adama karşı bir şey yapamaz.Queen'i indirecek bu adam arc sonu.
Jinbei boşuna tanklamıs yonkou'yu.Zoro ve Sanji yenilmez Jinbei'ye.
Normal gücün yanında bir de Fanlara ve Oda'ya da bağlı bir olay bu.Jinbei üçlüden birini devirirse büyük bir kitlenin hoşuna gitmez böyle bir olay benceKnk Jimbei Sanji'ye yeniliyorsa Şeytan meyvesi yiyip denize atlasın
TamamdırSanji bu arc Queen indirsin Profil resmimi Jimbei yapıcam ve durumumuma Sanji bir balığa kaybetmez yazıcam.
Mihawk iddiam'da vardı onda bir terslik yaşamazsam. Profilimi bir yıl öyle bırakırım.
Şu bahsettiğin kısımları hatırlayamadım, arayıp bulamadım da en azından hangi arclarda olduğunu söylersen onun özelinde arıyayım.Usopp kaçar, ee? Biz kapışırsa diyoruz, adam herkesten kaçıyor. Bu kapıştığında milleti tokat manyağı ettiği gerçeğini değiştirmiyor. Usopp'un yüzlerce hilesi, hurdası var, Franky'nin demirini geçemez demek komik, adam attığı saldırılarla borsan fabrikası kesiyor. Usopp korkak olduğu kadar tilki, çevik ve dayanıklı birisi de. Yüzyılın dayaklarını yemesine rağmen dimdik durabilen bir arkadaş kendisi. Nami'ye Clima eşyalarını verenin bizzat kendisi olduğu unutuluyor herhalde, adam Nami kadar havayı manipüle edebiliyor, ateş, elektirik, su... Franky uçan GDH5, voltajıyla oynarsa mutfak robotuna çevirir, varlık amacı portakal suyu sıkmaktan öteye geçemez.