bence yokBi düşünün, daha 8 yaşında bir kız çocuğusunuz meyve yeteneğiniz olduğu için ucube olarak gösteriliyorsunuz. Yaşadığınız ada yok ediliyor, bütün sevdikleriniz ölüyor. Üstelik başınıza ödül konuluyor ve yaşamak için pis işlere bulaşmak zorunda kalıyorsunuz. Var mı Robin'den acıklısı :/
Luffy'nin annesi hariç diğerlerinin sanmıyorum artık Flashback olmaz [ Tayfa içi ]Nami'nin gerçek annesinin kim olduğu hala meçhul.
Belki de ortaya çıkacak ileride?
Zoro'nun,Sanji'nin Anne babaları hakkında hiçbir bilgi yok.
Luffy'nin annesi hakkında keza..
Ussop'un babası onları bırakıp korsan olmuş annesi daha küçükken ölümcül bir hastalığa yakalanmış annesine babası geldiği yalanını söylemek için her gün denizin kenarından korsanlar geliyor diye bağırıyor bu yüzden adı yalancıya çıkıyor(bir insana sürekli gerizekalı dersen öyle olur hesabı) sonra sevdiği kişiden aldığı hediye (Going Merry) gözlerinin önünde yanıp kül oluyor sonra Captain Kuro'nun planını öğreniyor halka söylüyor fakat adı yalancı olduğu için inanmıyorlar (daha fazla nasıl koyabilir?) yani sence hala en az sıkıntılı adam Ussop'mu?Zoro konusunda katılmıyorum. Usopp bana göre geçmişi en az sıkıntılı adamdır tayfada. Brook,chopper,robin ve nami büyük trajediler yaşayanlar. Luffy,zoro,sanji ve franky ise gene biraz sıkıntı yaşamışlar ama hiçbirinin geçmişi gösterilirken fazla duygu seli olmadı.
dediğini düşündüm sende düşün çocuksun ahçı yamağısın bulunduğun gemiyi basıp hayallerinle alay ediyolar(çok koyar bence bu) Nerde doğdu bilinmiyor annesi babası nerede yaşıyor mu bilmiyoruz kurtarmak için ayağından vazgeçen adamı öldürecekti bacağını sonradan gördü Düşmanına yaşadıkları yüzünden (bir daha anlatmayayım ilk sayfaya bak) Düşmanlarına korsanlara yemek vermek zorunda kalıyor benim için en acıklısı bu tamamı için ilk sayfaya bakBi düşünün, daha 8 yaşında bir kız çocuğusunuz meyve yeteneğiniz olduğu için ucube olarak gösteriliyorsunuz. Yaşadığınız ada yok ediliyor, bütün sevdikleriniz ölüyor. Üstelik başınıza ödül konuluyor ve yaşamak için pis işlere bulaşmak zorunda kalıyorsunuz. Var mı Robin'den acıklısı :/