Valla o tohumun kafasına ekilmesi için kelimenin tam anlamı ile kafasını açıp ekmemiz gerek.bende öyle senin gibi düşünyorum ama Luffy'nin kafasına o tohumu atacak olan bir olay olacak diye tahmin ediyorum
Valla o tohumun kafasına ekilmesi için kelimenin tam anlamı ile kafasını açıp ekmemiz gerek.bende öyle senin gibi düşünyorum ama Luffy'nin kafasına o tohumu atacak olan bir olay olacak diye tahmin ediyorum
Taşın üstüne nasıl ekecez?Valla o tohumun kafasına ekilmesi için kelimenin tam anlamı ile kafasını açıp ekmemiz gerek.
İlla ki işimize yarayacak bir Şeytan Meyvesi vardır.Taşın üstüne nasıl ekecez?
İlla ki işimize yarayacak bir Şeytan Meyvesi vardır.
Aynısını düşünüyorum ancak bence wanoda veya sonraki arclarda zoronun ailesinin geçmişi ile ilgili bir şey göreceğimiz kesin gibi o yüzden sıralama değişebilirRobin > Nami > Brook > Sanji > Chopper > Franky > Usopp > Zoro > Luffy
Etkisini hiç görmedik. Nami'nin acısı anne babası değildi mesela. Zoro'dan da benzer bir şey anca çıkar bence. Ama beklemek en iyisi.Aynısını düşünüyorum ancak bence wanoda veya sonraki arclarda zoronun ailesinin geçmişi ile ilgili bir şey göreceğimiz kesin gibi o yüzden sıralama değişebilir