Üye silindi 6810
Robin bir armanet haki öğrense ondan güçlü erkek kalmaz aynı fotodaki gibi

Zaten Robin'in meyvesi kimde olsa daha aktif olurdu büyük ihtimalleUsopp harcanmayı geç her arc kilit bir karakteri götürüyor. Usopp bu korkaklıkla fazla bile iş çıkarıyor.
Nami ise BM arcında olmasa şuan luffy diye birisi yoktu. Üstüne BM'nin zeusunu filan çaldıdaha ne yapsın yav.
Chopper,bir çok isimle anıldı; Bandajcı doktor, sahte doktor vs.. Ama şu son arclar panzehir chopper olarak iş görüyor. Chopper dan hiç bir zaman beklentiye girmedim, panzehir olayları bile chopper için güzel gelişmeler.
Brook: Bence tayfada robinden sonra en çok potansiyeli harcanan karakter brookdur. Bir kere yaşlı(tecrübe sahibi) ve ölümsüz sayılır ama ona rağmen sanki daha dün dünyaya gelmiş gibi abuk subuk hareketler yapıyor. Brook o kadar denizlerde dolaşmış ama adamın laboon dan başka bir geçmişi yokmuş gibi. Bu karakterin üzerine daha çok şeyler yapılabilirdi, sıradan bir müzisyen olarak tayfada yer edinmesi garip geliyor bana böyle birinin. Hele bir de böyle muazzam bir meyveye sahipken.
Robin hayatı boyunca ajanlık yapmış birisi (zorla da olsa yapmış), yani yeni yetme birisi değil. Croco arcındayken bizim tayfayı çok farklı boyutlara taşıyacağını düşünmüştüm hep, ama tayfaya kitap okumaya gelmiş gibi bir hali var kadının. Zerre bir aktiflik yok, sürekli geri planda ve olayların neresinde olduğunu bile anlamıyoruz bazen. Yani böylesine stratejik bir meyveye ve akla sahip birinin bir boklar yapması gerekir diye düşünüyordum hep bizim tayfaya geleceğinde ama hiç bir şey yapmaması şaşırttı. Robinin meyvesi namide olsa varya neler olur neler!
![]()