Diğeri de çağ kapatır.Biri ölürken yeni çağı başlatır öteki 'ağam doģru diyor' der.
@Smoker beyazlarla uyumlu olsun dedim.
Diğeri de çağ kapatır.Biri ölürken yeni çağı başlatır öteki 'ağam doģru diyor' der.
@Smoker beyazlarla uyumlu olsun dedim.
Büyük ihanet vallahi ama 3 numaram işte kral ne yapalım :/Bu ihanetten sonra buralarda durulmaz
İstemediğimiz koltuğa niye oturuyoruz onu da anlamış değilim
Şu bile Ace'den akıllı lanWB yetimlere babalık yapacağına önce kendi çocuğuna babalık yapsaymış.
Ne suçu vardı bu garibanın? Tipini beğenmedin değil mi? Bu benim çocuğum diye gezdirirsem namıma yakışmaz, dedin. Ayıp ayıp.
Burada yıkılmış bir şey göremedim ben? Sanki Luffy’nin Arlong Park’ı yıkışı. East Blue kekosu bile daha iyi yıkmış...
Valla adam Roger denen adamın evladını kurtarma peşinde öldü. Burada kimin daha ezik durumda olduğunu tartışmayalım bence
Adam en azından denemiş. Sonrakilere kolaylık olsun diye yazıtları bile toplamış. WB ise cahillik mutluluktur deyip kabuğuna çekilmiş. East Blue Zoro gibi, dünyadan habersiz bir adam.Rafteli bulup anlamayan adamdan iyidir. Ben bir cacık anlamadım bir de siz bulun bakalım ne çıkacak diyor adam son sözlerinde.
O ikili bir araya gelip anca Reis'i överlerBüyük ihanet vallahi ama 3 numaram işte kral ne yapalım :/
Vallahi istese de zor otururmuş sanki Red reyiz. Xebec olayından sonra gücü misli misli artmadıysa Garp ve Sengoku ikilisi varken o iş zormuş hissiyatı aldım ben :/
Belki bu anlamana yardımcı olur;Burada yıkılmış bir şey göremedim ben? Sanki Luffy’nin Arlong Park’ı yıkışı. East Blue kekosu bile daha iyi yıkmış...
Cahil adam cahilliğini bilsin. Diğeri buldu da ne oldu yani? Git 2 ilim irfan öğren sonra git bu işlerin peşine düş. İşi gücü rant, ün bu Rogerın.Adam en azından denemiş. Sonrakilere kolaylık olsun diye yazıtları bile toplamış. WB ise cahillik mutluluktur deyip kabuğuna çekilmiş. East Blue Zoro gibi, dünyadan habersiz bir adam.
asdfasfdsdDiğerinin o şansı bile olmadı. Gitmeden sövmüş gibi oldu.
Bkz;