Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tanrı Vadisi Olayı'nın Nedeni

Rocks'ın Hangi Nedenini İstersiniz?

• Gözdağı vermek için yapmasını

Kullanılan: 9 19.1%
  • Şeytan Meyvesi'ni almak için yapmasını

Kullanılan: 17 36.2%
  • Shakky'yi kurtarmak için yapmasını

Kullanılan: 9 19.1%
  • Keyfi için yapmasını

Kullanılan: 6 12.8%
  • Diğer

Kullanılan: 6 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Bildiğiniz gibi şu anda Loki ve Harald'ın geçmişi üzerinden Rocks Korsanları'nın hikayesi de anlatılıyor ve Tanrı Vadisi olarak bilinen büyük olaya çok yaklaşmış durumdayız. Olayın neden çıktığına dair birçok düşünce olsa da, okurların geneli farklı tercihlere sahip. Genel olarak bunu derledim;

1. Rocks'ın Dünyanın Kralı olma düşüncesiyle hareket ederek Tanrı Vadisi'ni basması ve orada bulunan Kutsal Ejderleri öldürerek Dünya Hükümeti'ne gözdağı vermesi.

2. Rocks'ın bahsettiği iki Şeytan Meyvesi'nden birinin adada olması ve planını gerçekleştirmek için bu meyveyi elde etmek amacıyla Tanrı Vadisi'ne saldırması.

3. Arıkovanı'nın taç mücevheri olarak adlandırılan Shakky'nin Kutsal Ejderler tarafından kaçırılması ve Rocks'ın onu geri alabilmek adına Kutsal Ejderleri rehin alma amacıyla Tanrı Vadisi'ne dalması.

4. Rocks'ın hiçbir neden yokken sırf eğlencesine Kutsal Ejder katliamı yapmak için Tanrı Vadisi'ne çıkarma yapması.

Bu seçeneklerden hangisinin gerçekleşmesi sizi daha çok tatmin eder?

Marijeois baskını öncesi gözdağı amaçlı yapması daha mantıklı geldi.

Onun dışında tek bir sebep yok birden fazla,Hem Wgye gözdağı vermek,hem Shakky hem de meyveleri almak.

Nedeni hakkında fikrim yok ancak Xebec'i öldürenin ve olayın üstünü örtenin Imu olduğunu tahmin ediyorum. Bence ortalık karıştıktan sonra Imu Xebec'i öldürüp, adayı da haritadan silip olayı Garp'ın kahramanlığı gibi gösterdi, tıpkı Smoker'a Arabasta'da yapıldığı gibi.

Bunu düşünmemin bir nedeni de adada şu an Imu'nun da bulunması ve finale yaklaşırken Oda Imu'yu iyice hypelamak, takipçi gözünde büyütmek isteyebilir.

Edit: Biraz offtopic gibi oldu sanırım öyle olduysa mesaj silinebilir. :)

Nedeni hakkında fikrim yok ancak Xebec'i öldürenin ve olayın üstünü örtenin Imu olduğunu tahmin ediyorum. Bence ortalık karıştıktan sonra Imu Xebec'i öldürüp, adayı da haritadan silip olayı Garp'ın kahramanlığı gibi gösterdi, tıpkı Smoker'a Arabasta'da yapıldığı gibi.

Bunu düşünmemin bir nedeni de adada şu an Imu'nun da bulunması ve finale yaklaşırken Oda Imu'yu iyice hypelamak, takipçi gözünde büyütmek isteyebilir.

Edit: Biraz offtopic gibi oldu sanırım öyle olduysa mesaj silinebilir. :)
Garp'ın karakteri bunu kaldırır mıydı bilemiyorum ya.

Gönül Xebec'in deli manyak olup safi zevkine saldırmasını isterdi ama karakteri biraz gördük zor görünüyor bu olasılık.

Garp'ın karakteri bunu kaldırır mıydı bilemiyorum ya.

Gönül Xebec'in deli manyak olup safi zevkine saldırmasını isterdi ama karakteri biraz gördük zor görünüyor bu olasılık.
Garp olayın iç yüzünü tam bilmiyor olabilir. Bu konu kendisine sorulduğunda konuşmak istememişti pek zaten. Ama evet o da bir etken. Dediğin gibi de olabilir.

Smoker, daha önce sormuştum ama cevabını hatırlamıyorum kusura bakma. Bu kutsallar adaya ne için gitmişti ?

Bence gözdağı vermek amaçlı gittiler. Baktılar hepsi aynı yere toplanmış, Metehan gibi gömülecek , gömecek diye hesap yapmamış , adayı hepsine mezar etmek istemiştir. Shakky ' nin olayla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Tanrı vadisi olayı Ginny'nin dışarıya haber yaymasından ibaret.Xebec oraya her türlü gidecekti zaten.Bazıları Shakky olayına neden rezil dendi anlayamıyorum.Xebec bir korsan değil mi? Bir erkek değil mi? Bütün dünya tarafından birisine aşık olması çok normal.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık