Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tanrı Vadisi Olayındaki En Büyük Hayal Kırıklığınız

Tanrı Vadisi Olayındaki En Büyük Hayal Kırıklığınız

• Çıkış Sebebinin Genel Anlamda Shakky Yüzünden Olması

Kullanılan: 4 13.3%
  • Tanrı Şövalyelerinin Genel Performansı

Kullanılan: 8 26.7%
  • Xebec'in Domi Reversiye Yakalanması

Kullanılan: 14 46.7%
  • Beyazsakalın Son Dövüşe Katılmaması

Kullanılan: 11 36.7%
  • Roger - Garp İttifakı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Xebec'in Ölümü

Kullanılan: 2 6.7%
  • Figarland Garling

Kullanılan: 5 16.7%
  • Monkey D. Garp

• Gol D. Roger

• Whitebeard

Kullanılan: 3 10.0%
  • Big Mom

• Monkey D. Dragon

• Beklentilerin altında bir fb olması

Kullanılan: 10 33.3%
  • Diğer(Belirtiniz)

Kullanılan: 1 3.3%
  • Hepsi

Kullanılan: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
Beyazsakal'a haksızlık etmiş Oda.

İblis Xebec ileçarpışıtı uzağa fırladı eyvallah da, öyle bir şeytanı gördükten sonra sırtını dönüp gitmez veya en azından Xebec bundan nasıl kurtulur diye uğraşması lazım.
WB her zaman savaşmamayı seçen biri eyvallah da bu öyle bir durum değil. Basit denizciden kaçmasının mantığı varken bunun yok. WB ne kadar uzağa düştü de o ara dövüş bitti, dövüşün bittiğini anladığı vurgulanıp gitseydi bari vs.

Xebec dövüşünün bu kadar kısa sürmesi de başka bir gariplik zaten. Yine az çizebilrdi ama hikaye açısından da çok kısa çizilmiş.

Garling ise baştan sona hayal kırıklığı zaten.

Garp açısından ise bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Karakteri nasıl çizdiyse, ona uygun davrandı.

İnanılmaz kısaydı. Marineford uzunluğunda bir arc olsa sırıtmazdı bence. Sengoku'nun efsanevi dediği figürlerin hiçbirisine doğru düzgün yer verilmedi veya direkt karakter intiharı çekildi.

WB'a hiçbir dövüşten kaçmadı denildi, dostlarını yalnız bırakmayan birisi denildi ama Xebec'i bıraktı ve Garp'tan kaçtı.

Aynı şey Garp ve Sengoku için de geçerli. Garp'ın olaylardan haberi yoktu ama haberi olunca da insanları kurtarmak yerine Roger'ı peşlemeyi dert edindi. Sengoku zaten her şeyin farkındaydı ama "napalım düzen böyle" kafasında çalışıp sesini çıkarmadı.

Şahsen Shiki'nin de inanılmaz harcandığını düşünüyorum. İleride Yeni Dünyaya terör estirdiği söylenen bir adam "dünyaya gerçek korsan neymiş göstereceğim" diyip ortadan kayboluyor sonrasında ne düzgün bahsi geçiyor ne de flashback sırasında doğru düzgün gösteriliyor.

Shakky'nin güzel olduğu kesin ama serideki neredeyse herkesin simplediği ve güzelliği yüzünden her yaptığı affedilen bir kadın olan Hancock'un başına böyle bir şey gelse kimse sırf güzel diye yardıma gitmeyecek. Shakky içinse dünyanın en büyük korsanları kutsal ejderlere saldırıyor. Daha derin bir sebep yatabilirdi.(Teach meselesi sadece Xebec'in derdi)

Dragon'un durumu falan beni memnun etti aslında. Hükümetin yozlaşmışlığını daha gençken fark ediyor ve güçsüz olmasına rağmen insanları kurtarmaya çalışıyor. Bazıları koramiral gibi daha üst rütbede olsaydı keşke diyor ama benim daha hoşuma gitti bu durum.

Yeteri kadar iyi işlendiğini düşünmüyorum, çok kısaydı ve bazı karakterlere haksızlık edildi. Beklentilerimi karşılamadı genel olarak.

Xebec denilen korsanın (bu adama korsan demek saçma çünkü çok daha üstün bir şey ) mangadaki en aklı başında kişi olması gerçekten şaşırtıcıydı. Halefleri "korsancılık" peşinde koşarken bu adam dünyayı değiştirmek için en zirveyi hedef alıyordu.Bana göre Dragondan önceki Devrimci Xebec dir.

Zaafları elbette vardı. Zaten onun kurbanı oldu. Teach a bakınca babasının yaptığı zayıflıkları görmüyoruz. Zamanı değil diye Shanks ve Akainu ile savaşmaktan kaçınması , şeytan meyvelerinin sürekli peşinde yani güç peşinde olması bunun kanıtı. Emin olun bu adamın One piece bile umrunda değil bence. Yonkouluk ,shibukailik hatta korsanlar kralı olmak onun için laftan ibaret .

Tek hedefi var dünya hükümetini devirmek ve kral olmak...Bunu için herşeyi yapıyor.Bir nevi Luffye yardım ediyor denebilir.

Tanrı Vadisi olayı iyiki gösterilmiş.Şu saatten sonra Teach e bakış açım da tamamen değişti. Seri artık benim için One piece ve Korsan Kral olma fantazisinden daha fazlası ...:artiz::a:

Kaido
Kuma
Dragon

Değer kazanan isimler, geri kalan herkes deger kaybetti bu Arc.

Xebec denilen korsanın (bu adama korsan demek saçma çünkü çok daha üstün bir şey ) mangadaki en aklı başında kişi olması gerçekten şaşırtıcıydı. Halefleri "korsancılık" peşinde koşarken bu adam dünyayı değiştirmek için en zirveyi hedef alıyordu.Bana göre Dragondan önceki Devrimci Xebec dir.

Zaafları elbette vardı. Zaten onun kurbanı oldu. Teach a bakınca babasının yaptığı zayıflıkları görmüyoruz. Zamanı değil diye Shanks ve Akainu ile savaşmaktan kaçınması , şeytan meyvelerinin sürekli peşinde yani güç peşinde olması bunun kanıtı. Emin olun bu adamın One piece bile umrunda değil bence. Yonkouluk ,shibukailik hatta korsanlar kralı olmak onun için laftan ibaret .

Tek hedefi var dünya hükümetini devirmek ve kral olmak...Bunu için herşeyi yapıyor.Bir nevi Luffye yardım ediyor denebilir.

Tanrı Vadisi olayı iyiki gösterilmiş.Şu saatten sonra Teach e bakış açım da tamamen değişti. Seri artık benim için One piece
--KKlik zaten retcon yedi, Turist Ömere verilen ünvan haline geldi.

Eskiden herkesin arzuladigi bir ünvanken sonradan kimsenin istemedigi veya bir araç olarak gördügü bir ünvana dönüştü.

--OP da en büyük hazineden son savaş için önemli en güçlü silah gibi bir şeye dönüşüyor.

Bu hikayede Teach, babası gibi Dünyanın Kralı olmayi hedeflerken Luffynin yolu Peygamberlik gibi bir evreye tasiniyor.

Özetle OP ve KKlik hikayesi bitti, çerceve genisletildi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık