Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tanrı Vadisi Güç Sıralaması

Tanrı Vadisinin En Güçlüleri Kimlerdir?

• Kullanılan toplam oy
    49
Shiki garip değil ya bence. Prime hali için Roger'a denk olduğu ve denizlere hükmeden bir tayfasının olduğu söylendi. Marineford'ta da Garp ve Sengoku ile de dövüşerek yarısını yok etti şehrin.
Son gördüğümüz absürt güçlerden sonra Shiki o kadar da güçlü gelmiyor bana. Eskiden anlatılan çoğu şey retcon yediği için, o hikayeye de çok güvenmemek lazım.

Son gördüğümüz absürt güçlerden sonra Shiki o kadar da güçlü gelmiyor bana. Eskiden anlatılan çoğu şey retcon yediği için, o hikayeye de çok güvenmemek lazım.
Marineford'daki savaşının gerçek olduğunu flashbackten görmüştük. Impel Down'dan da tek başına kaçabilmesi bana cidden büyük işler gibi geliyor. One Piece dünyası her yeni bölümde ilah karakterlerle doluyorken 20 yıldır bir planı beklemekte olan birisinin güçlü gelmemesi normal. Planının gerçekleşeceğini de düşünmüyorum ben de artık. Retconlayacak plan meselesini sanırım.

Marineford'daki savaşının gerçek olduğunu flashbackten görmüştük. Impel Down'dan da tek başına kaçabilmesi bana cidden büyük işler gibi geliyor. One Piece dünyası her yeni bölümde ilah karakterlerle doluyorken 20 yıldır bir planı beklemekte olan birisinin güçlü gelmemesi normal. Planının gerçekleşeceğini de düşünmüyorum ben de artık. Retconlayacak plan meselesini sanırım.
Strong World filmi ne kadar canon kabul edilir, orası muamma. Ana seride bu adamın hikayesi Merveille'e gittiği gösterildiğinde bitti. Filmde olanlar geçerli sayılmıyor yani. Oda bir şekilde geri dönüş yaptırabilir o yüzden, ama sanmıyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık