Konu sahibi tarafından sabitlendi.Mihawk Shanks ile dülleo yaptı diye Yonkou seviyesi ise gözünü çizen meyvesiz Teach>Yonkou'dur. Meyve yedikten hele ikinciden sonra aman aman aman... 3 amiral tokatlar aynı anda. :d
Konu sahibi tarafından sabitlendi.Mihawk Shanks ile dülleo yaptı diye Yonkou seviyesi ise gözünü çizen meyvesiz Teach>Yonkou'dur. Meyve yedikten hele ikinciden sonra aman aman aman... 3 amiral tokatlar aynı anda. :d
yani öyle de düşünülebilir ancak ben mihawk hakkında görüşlerine katılmıyorum.İleride muhtemelen mihawkın marinefordda gösterildiğinden çok daha güçlü bir karakter olduğu gösterilecek.Marinefordda gücünü kullanmadığıve luffy e sempati duyduğu kanaatindeyim.Objektif ilerleyelim. Bir yanda Kralın Sağ Kolu Rayleighi tutmuş Borsalino bir yanda İmparatorun 3. Adamını tutmuş Mihawk var. Dünyanın en iyi kılıç ustasının Kılıç koklama memleketinde adı geçmiyor. Sonra ödülleri açıklanıyor Shanks ile imparator değilken vs atmış. Ünvanı hükümet köpekliği yaparak almış heralde.
Özür dilerim Shanks senin veledi biçeceğim. Oouuv kaçtı...yani öyle de düşünülebilir ancak ben mihawk hakkında görüşlerine katılmıyorum.İleride muhtemelen mihawkın marinefordda gösterildiğinden çok daha güçlü bir karakter olduğu gösterilecek.Marinefordda gücünü kullanmadığıve luffy e sempati duyduğu kanaatindeyim.
Genç Mihawk,Rayleigh'den güçlü olsa bile bu bir şeyi değiştirmez.Mihawk imparator gücündeyse Zoro'yu daha güçlü biri mi eğitti ?
Akainu'nun Coby'e yaptığı saldırı nedir ki zaten ? Akainu'nun en güçsüz saldırılarından biriydi.Perti çıkmış Akainu'nun yumruğunu durdurmaya benzemez o işler Akainu - Kizaru ikilisi üzer.