Mf deki babalık Herhangi bir imparatorfan zayıftır bence. Vasıfsız Teach hariç.Orası da doğru da işte bir adam bilmem kaç senedir bir seriyi çizip o seride çok önemli roller biçtiği 2 karakteri de bu kadar saklamaz son kurşun olarak saklıyordur diye düşünüyorum.Sakazuki mesela babalığın hemen hemen her saldırısını aldı tamam dayanıklı adam ama o seviyedeki bir adamın ışık hızında saldırı yapmayan wb nin her saldırısını alması bende soru işareti bıraktı Shanks ve ya Mihawk ın o saldırıların o kadar kolay hedefi olacağını sanmıyorum.
Luffy'nin Sanji'nin Zoro'nun haterı olursun anlarım hep görünüyor böyle adamlar nefret edecek bir şey illaki bulunur da Mihawk'ı ne ara gördün de ne ara hater ı oldun adam seride 5 yılda bir görünüyor zatenShanks icin 2 vs 1 atmak zor olacagindan Takim M alir diyorum.
Yonko seviyesi adam YC5 seviyesindeki birisi için dövüş erteler mi? Deler geçer.Mihawk’ın Yonkou seviyesi olması sıfır bir ihtimal.
Bu savaşta varlık gösteremeyeceğini düşünmek haterlık mı ?Luffy'nin Sanji'nin Zoro'nun haterı olursun anlarım hep görünüyor böyle adamlar nefret edecek bir şey illaki bulunur da Mihawk'ı ne ara gördün de ne ara hater ı oldun adam seride 5 yılda bir görünüyor zaten
Yc3* lütfenYonko seviyesi adam YC5 seviyesindeki birisi için dövüş erteler mi? Deler geçer.