Serinin dokusu çok değişmiş zamanla.Şimdiki çoğu karakterden daha ağırlıklı. Who's Who ile bunun tayfasının konsept benzeşiyor o çıkıyormuş bir de Seriye girse daha iyi olur Rob Lucci gibi hak ediyor.
Serinin dokusu çok değişmiş zamanla.Şimdiki çoğu karakterden daha ağırlıklı. Who's Who ile bunun tayfasının konsept benzeşiyor o çıkıyormuş bir de Seriye girse daha iyi olur Rob Lucci gibi hak ediyor.
Buggy'nin bile karanlık bir tarafı vardı yav, gri bir çizgideydi seri sanki sonra yeni nesilin zevkleri değişti diye mi böyle oldu bilmiyorum da tamamen pembeleşti gibi bi şey oldu.Serinin dokusu çok değişmiş zamanla.
Para tatlı geldi sanırım peştoya da eski çizgisinde kalsaydı çok fena öttürürmüş yalnız:d Şu bölümleri çizen Oda ile Wano çizen Oda kesinlikle aynı değil.Buggy'nin bile karanlık bir tarafı vardı yav, gri bir çizgideydi seri sanki sonra yeni nesilin zevkleri değişti diye mi böyle oldu bilmiyorum da tamamen pembeleşti gibi bi şey oldu.
Biber, Havuç ve Soğan Law'ın tayfasından daha çok işleve sahipler.Biber, Havuç ve Soğan bariz şekilde bölümün gerçek kahramanları.
Müslüm Babanın salt arabesk yaptığı zamanlardan popçuluğa evrilmesi gibi oldu sonra genç bireyler Müslüm Baba süper yhaa falan olmuştu.Para tatlı geldi sanırım peştoya da eski çizgisinde kalsaydı çok fena öttürürmüş yalnız:d Şu bölümleri çizen Oda ile Wano çizen Oda kesinlikle aynı değil.
Daha iyi bir örnek düşünemiyorumasdfhjasfMüslüm Babanın salt arabesk yaptığı zamanlardan popçuluğa evrilmesi gibi oldu sonra genç bireyler Müslüm Baba süper yhaa falan olmuştu.
Yine ara ara o eski tadı yakalıyor gibi oluyor da 1 bölüm yapıyor sonra yine dandiğe bağlıyor
Usopp'u gram sevmem hatta her sayı ölmesi için dua ederim ama bu kadar da değil yav.Ne kadar hoş bir sayfa...
Merry'e attım oyumu.
Bu hoş tayfanın dağılmasına bir sayfa ayırmış... Bir de buna bakUsopp'u gram sevmem hatta her sayı ölmesi için dua ederim ama bu kadar da değil yav.
Düzeltmemi yaptım.