Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Superman vs Thor

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    45


DC'nin sevilen ve en çok bilinen kahramanı Superman bir insan değildir. Yok olmuş Kripton gezegeninden gelmiştir. Gezegen patlamadan önce annesi tarafından Kripton'dan kurtulmuştur.

Annesi onu bilerek Dünya'ya göndermiştir. Çünkü sarı güneşin ona üstün güçler vereceğini biliyordur. Smallville kasabasına düşen Kal-El'i yani Martha ve Jonathan Kent isimli bir çift bulmuştur. Ona Clark ismini vererek kendi çocukları gibi yetiştirmişlerdir. Üniversiteyi Metropolis kentinde okuyan Clark, daha sonra Daily Planet gazetesinde işe başlar. Burada Lois Lane ile tanışır.

Karakterin güçlerine gelecek olursak Superman'in X-ray görüşü, teleskobik görüş, mikroskobik görüş ve benzeri görüş yetenekleri bulunmaktadır. Ayrıca Superman'in süper ses, süper nefes, dayanıklılık, süper güç, süper hız, solar enerji emme, yaralanmazlık, süper zeka ve uçabilme yetenekleri de bulunuyor. Zayıf noktası ise Kriptonit gezegeninin parçalarıdır.



Thor Dünya'nın en eski tanrılarından olan Odin ve Gaea'nın oğludur. İskandinav mitolojisini yansıtmaktadır. Thor Asgard'da büyümüş ve daha sonra dünyaya gelip Avengers'a katılmıştır.
Odin, Thor'un değerli bir savaşçı olduğunda kullanması için bir çekiç saklar. Bu çekiç Mjolnir'dir. Bu çekiç sayesinde Thor, fırtınaları, şimşekleri ve yağmuru kontrol edebilir. Odin tarafından bu çekici Thor'a verildikten sonra Thor kibirli biri olur. Thor'un bu kibrinin düzelmesi için Odin onun hafızasını silerek, Asgard'dan dünyaya gönderir. Dünyada tıp öğrencisi Donald Blake olarak devam eder. Daha sonra hafızası tekrar kazanmaktadır.
Thor'un güçlerine gelecek olursak çok uzun ömürlüdür ve aynı zamanda fiziksel yaralanmalar almaz. Çok keskin duyulara sahiptir. Işık hızında hareket eden nesneleri bile görebilir. Şimşek tanrısı olduğundan dolayı fırtınanın yaptığı her şeyi Thor'da yapabilir. Uçabilme ve Süper fiziksel kuvveti vardır.Çekici sayesinde bu güçleri daha da artmaktadır.Çekici gezegen çekirdeğinden yapışmıştır.

Mekan: Solar sistem

 

Üye silindi 5781

Superman DC evreninde çok over-power bir karakter.
Bana göre Superman ile karşılaştırılabilecek en bilindik Marvel karakteri Captain Marvel.
 
Superman DC evreninde çok over-power bir karakter.
Bana göre Superman ile karşılaştırılabilecek en bilindik Marvel karakteri Captain Marvel.
Thor dövüşebilir, o kadar da geride bir karakter değil. Hatta Captian Marvel'dan daha fazla şansı vardır.

Yinede Superman alır.
 
Son düzenleme:
Konu tanıtımında geçen, Odin tarafından Thor’un hafızasının silinip dünyaya gönderildiğine ve Thor’un öğrenci hayatı yaşadığına dair orijin hikayesinin adı ne?


Supe alır.
 
Superman çok hızlı yanlış hatırlamıyorsam. Flashla falan yarışıyordu.
Smalvilleden duygusal davranıp superman diyorum.
Thor harbi güçlü ama
 
Thoru çok sevsem de ne yazık ki Superman alır.

Ha Rune King Thor dersin Oden force ile o zaman Superman'ı alır.

Ona da Though Robot Superman dersin oda Rune King Thoru alır.

Özetle Superman her halükarda güçlüdür Tordan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık