Yakın olan Kid-Zoro,Luffy farklı ligde bunlardan.Kid’in, Zoro dan üstün hiçbir bir tarafı yok... Zaten şu Luffy-Zoro-Kid üçlüsü birbirine çok yakınlar ve hepte öyle olacak...
Yakın olan Kid-Zoro,Luffy farklı ligde bunlardan.Kid’in, Zoro dan üstün hiçbir bir tarafı yok... Zaten şu Luffy-Zoro-Kid üçlüsü birbirine çok yakınlar ve hepte öyle olacak...
Klasman farkını bilmen ne güzel, diğer karakterlerde de görmek isterizYakın olan Kid-Zoro,Luffy farklı ligde bunlardan.
Sadece şu an öyle gözüküyor çünkü Kid ve Zoro çok bir şey göstermedi ama ne olacağı belli olmaz... nasıl bir seri okuduğumuzu biliyoruz artık... arc sonu belli olur zaten bazı şeyler ama bence bu kadar net konuşmamak lazım...Yakın olan Kid-Zoro,Luffy farklı ligde bunlardan.
Manga bazlı klasman farkı konuşurum ben kafamda olmasını istediğimi değil.Klasman farkını bilmen ne güzel, diğer karakterlerde de görmek isteriz
Yakınlar derken Zoro Luffy'e yukardan yakın diye kastettin değil mi :dKid’in, Zoro dan üstün hiçbir bir tarafı yok... Zaten şu Luffy-Zoro-Kid üçlüsü birbirine çok yakınlar ve hepte öyle olacak...
Hadi öyle olsun. Sonuç?Adam bağıra bağıra gelip yumruğu çakıyor.Ne arkası
Luffy yeni p.upun sınırını gösterdi mi ? Kid ve Zoro saklıyor iyi güzel de bu adamın da var sakladığı.Feat ve beklenti bazında bu iki adamdan da üstün Luffy bunun için beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Sadece şu an öyle gözüküyor çünkü Kid ve Zoro çok bir şey göstermedi ama ne olacağı belli olmaz... nasıl bir seri okuduğumuzu biliyoruz artık... arc sonu belli olur zaten bazı şeyler ama bence bu kadar net konuşmamak lazım...
Mangada hangi kısımda Kid geçti o kadar. Bazen öngörü de yapar insan, mangada geçmesine gerek yok :dManga bazlı klasman farkı konuşurum ben kafamda olmasını istediğimi değil.
Ön görü kısmı ana karakter içinde geçerli değil midir ? Herif kendi icraatlerini kendi sıraladı zaten sağ kol ile dövüşüp yendi de ben mi kaçırdım.Mangada hangi kısımda Kid geçti o kadar. Bazen öngörü de yapar insan, mangada geçmesine gerek yok :d
Wano sonu bakarız ona Nereden yakınmış Bavs’cığım...Yakınlar derken Zoro Luffy'e yukardan yakın diye kastettin değil mi :d
Luffy illa ki üstün ama çok büyük fark yok... o tekniklerin aynısının ya da farklı türlerinin bu adamlar da çıkmayacağı ne malum? Bu adamların sınırı gözükür sonra Luffy nasıl bir fark atmış görürüz...Luffy yeni p.upun sınırını gösterdi mi ? Kid ve Zoro saklıyor iyi güzel de bu adamın da var sakladığı.Feat ve beklenti bazında bu iki adamdan da üstün Luffy bunun için beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.