Luffy'nin en güçlü olduğu aşikar bence, şimdi gelelim geri kalanına.
Önce en güçsüzlerden başlayalım. En güçsüzden kastım elimde net bilgiler olduğundan değil, daha çok sezi.
Apoo, X- Drake, Hawkins, Bege, Killer. Bunlar ileride olsa olsa döneminin Çincao'su olurlar, hatta onu bile olabileceklerinden şüpheliyim, geçiniz. Bege dediğin adam tayfasıyla Sanji(bakınız, Sanji diyorum) yancısı olur en fazla. X-Drake ile Hawkins'i de bu arc görüyoruz zaten, boş beleş herifler. Zoro'nun veyahut Law'ın eşit şartlarda bu şarlatanlarla dövüştüğünü düşünüyorum da, hallerine acıyorum.
Yüksek beklentilerimin olduğu kapalı kutular:Bonney ve Oruç.
Bonney'nin çok tehlikeli bir yeteneği var, çevresel faktörlerin de gayet farkında olan bir kadın arkadaşımıza benziyor, bunun ikisi tepeye oynamaya yetecek bir ikili bence. Süpernova olup da mal olmamak zor bulunur bir şey azizim.
Gelelim aşk adamı Oruç'a. En son gördüğümüzde tatlı komutanlardan birini tokatlamış, ünvanından etmişti. Sanırım ilk savaşından aldığı hasarlardan ortamı terketmek zorunda kaldı. Kraker'e yakın biri bile olsa zaten top 5 yapar benim gözümde Supernovalar arasında. Doflamingo'ya tokatlanan Law mı güçlü olacak tatlı komutan yenen Oruç'dan? Hadi oradan canım.
Şimdi gelelim tepeye:
1-Luffy
2-Zoro/Kidd
3-Oruç/Bonney
4-Law basiretsizi.