Eziklerden kılıç toplamaya benzemez DEIKU'nun elinden kılıcını almak.Kid meyvesi itibariyle Zorodan üstün olması lazım. Gerçi kolunu başka bir kılıç ustası almış olabilir.
Eziklerden kılıç toplamaya benzemez DEIKU'nun elinden kılıcını almak.Kid meyvesi itibariyle Zorodan üstün olması lazım. Gerçi kolunu başka bir kılıç ustası almış olabilir.
Eziklerden kılıç toplamaya benzemez DEIKU'nun elinden kılıcını almak.
Apoo reis süprizlerle dolu, kendisine olan ilgim arttı.bende:d o kadar güçlü çıkacağını bilemezdim.Gücü hiç anlaşılır değil ki ama
Bonney, Kuma'nın kızı değil annesi çok büyük ihtimalle. Kadının kılık değiştirme gücü yok ki, yaşlanabiliyor veya gençleşebiliyor. Asıl kraliçeye torunu olduğundan veya başka bir sebeple çok benzediği için o sanılma gibi basit bir aldatmaca olmazsa gerçek kraliçe o çıkacak. Hatta bakarız Whitebeard'ın gerçek oğlu Weevil değil de Kuma'ymış çıkar, Bonney'nin savaştaki duygusal çöküşü de bundandırOda o kadar bekletti bekletti şimdi ise bu arcta Novaları gerçekten göreceğiz.Hepsinin seviyelerini merak ediyorum.Apoo bekleyemeyeceğimiz derecede sağlam bir giriş yaptı,Drake'in Casus olduğu ortaya çıktı,Bonney'in Kuma'nın kızı olduğu ortaya çıktı,Urouge'un 4.BM Kumandanı yenmesi de beni şaşırtmıştı.
Adam Novaları biriktirdi şimdi üzerimize salacak
Elinden diyor. Bir yere bıraktığı kılıcı demiyor.
Bonney nerede reis ?Luffy
Kid
Law, Zoro, Apoo, Urouge
X. Drake
Hawkins, Bege
Killer
Arkadaş gereğini yapmış. Ekstra bi açıklama yapmaya gerek yok.
Bonney'i hiç bilemiyorum ki, hiç çaktırmıyor.Bonney nerede reis ?
X Drake 1 tık yükseltsen Bonney'i en alta eklesen güzel olur.