yok o ayrı konu. Adamın yön duygusu yok.Sen Zoro'nun gözlem zayıf diyorsun diye zayıf olmuyor onu diyoruz biz de. Neye göre zayıf, kime göre zayıf ? Bunu destekleyecek bir şeyin yok elde. Yolunu kaybediyor deme de
yok o ayrı konu. Adamın yön duygusu yok.Sen Zoro'nun gözlem zayıf diyorsun diye zayıf olmuyor onu diyoruz biz de. Neye göre zayıf, kime göre zayıf ? Bunu destekleyecek bir şeyin yok elde. Yolunu kaybediyor deme de
Kaku soru ile geçti ve kuma da ışınlanıp geçti ve Zoro karşıladı. Kuma lawdan daha hızlı. Gözle bile görülmüyor nerede olduğu yer değiştirirken. lawı Smoka da karşıladı. Dof da karşıladı. Hawkins bile karşıladı kokası yetmediği için kesildi. Sen hala karşılamakta zorlanır diyorsun. Law ışınlanır ve zoroyu kesemezse işi biter. Çünkü Zoro çöp gibi keser atar. Law başka teknik uygulamak zorunda. Law room açıyor, elini kaldırıyor shambles diyor ve Zoro bu tekniği biliyor. Law bunu yaptığında ışınlanacağını biliyor. Sen diyorsun ki karşılayamaz veya zorlanır.Gözlem hakisini Law ile karşılaştırmıyorum yanlış anlıyorsunuz..! Arkasına ani bir hızla geçecek olsa Law'ın saldırısını karşılamakta zorlanır diyorum. K. Hakisi zayıf diyorum.
Aslında doğru diyorsun. Urouge bu 3.nün yapamadığını yapmış. Gene de kidin kral haki sahibi olması ve emrinde bir başka süpernova barındırması sebebi ile bir üste onu koydum. Uro zaten benim 5. adamım. Hantal biri olduğunu düşündüğüm için luffy zoro ve law karşısında şans veremiyorum.Herkes anlamadığım bir şekilde Urouge'u Drake Hawkins'in filan üstüne koyuyor Kid'in ise altına koyuyor. Ancak Bruulee'nin dediğine göre Urouge Kid'in yapamadığını yapmış. Yanlış anlaşılmasın Urouge Kid'den güçlüdür demiyorum ancak garip geliyor. Kral hakiye sahip bir karakter illaki özeldir. Ancak Bruulee'nin dediklerinden bir fikir geliyorsa Urouge>Kid,Apoo,Bege olması lazım.
Oruç, meyvesi ile dayak yedikce güçleniyor ise breh breh breh. Tam ana karakter plotuLuffy
Kid-Urogue
Zoro-Law
Drake
Diye devam ediyor.
Bu arada savunması en yüksek nova bege’dir.
Urogue’dan taa sabody de şüphelenmiştim.Oruç, meyvesi ile dayak yedikce güçleniyor ise breh breh breh. Tam ana karakter plotu